6 entry daha
  • hayatı john kramer felsefesinden yola çıkarak sevenlerin, bir kez olsun okuyup, yaşama bakış pencerelerini çoğaltması gerektiğine inandığım kitaptır.
    insanoğlunu belki de hayata bağlayan en önemli unsur olan ailenin; kin, nefret, öfke uğruna kaç canı birden heba edebileceğini de gösteren kitaptır aynı zamanda.
    içinde adamın can kökünü saçaklarıyla birlikte ruhundan söküp atacak derinlikte öyle sahneler vardır ki; bunlardan birini, dolmuştaki müthiş kalabalığın ağır kokusu ve gürültüsü arasında okuyor olsanız bile, gözyaşı dökmekten kendinizi alamayabilirsiniz.

    --- spoiler ---
    minik nelly, fincanı yere atıp kırdıktan sonra evden kaçmış ve günboyu ortalıkta görünmemiştir. ona bakmayı kendine görev eden dostumuz, nelly'yi arayıp bulduğunda, küçük kızın dilendiğini görür ve bir süre takip etmeye karar verir. nelly, o dayanılmaz sibirya soğuğu altında yeteri miktarda para topladığına inandığı an koşmaya başlar, doğruca bir bakkala girer. tüm gün dilenerek kazandığı parayla bir fincan alır ve dışarı çıkmak üzereyken dostumuzu görür..
    --- spoiler ---
50 entry daha
hesabın var mı? giriş yap