20 entry daha
  • ben değilim.
    ama torpilim de gerçekten doğru bir torpildi.

    çalıştığım şirkette çalıştığım pozisyon için görüşmeye gitmiştim. görüşme çok iyi geçmişti. daha sonra ikinci görüşmede grup müdürleri ile göriştürdüler. o da bence çok iyi geçmişti. ama uzun bir zaman sonra olumsuz döndüler bana. mezun olduktan sonra 1seneye yakın bir süre işsizlik sürecim oldu. bu pozisyonu çok istiyordum. görüştüğümüz zamandan sonra o grup müdürünü linkedinden eklemiştim.

    olumsuz dönüş olunca aşırı tribe girdim. gururum aşırı incindi. üniversitede bölümden arkadaşım olan birçok dangalak herif çok güzel firmalarda iş buldular. bense onları bine katlayacak bilgi ve yetenekte biriyim. halen de öyle olduğum düşünüyorum.
    neyse, bu durum beni tribe soktu ve adama mesaj attım.

    şu pozisyon için görüşmüştük, olumsuz dönüldü, hesap sormak için değil ama tecrübesiz bir meslektaşınız olarak sormak için rahatsız ediyorum sizi dedim. benim neyim eksik? bölümdeki birçok yeteneksiz ve tembel arkadaşım çok güzel şirketlerde ii bulmuşken beni görüşmeye bile çağırmıyorlar. cv'm tecrübesiz bir adyaa göre fazlasıyla dolu. yeteneklerim fazlasıyla yeterli. eksik olan ne gibi sorular sordum. adam senin eksiklerin şunlar demek yerine yarın seni ofisimde bekliyorum diye cevap verdi.

    gittim. bana dediği şu oldu. "biz seni çok beğendik, seninle görüşen herkesin yorumu olumlu oldu ama sen ikcıları geçemedin"

    yani gene insan kaynakları uzmanı olacak orrrrrospu çocuklarına "kendinizi beş yıl sonra nerede görüyorsunuz" sorusuna onların ezbere bildiği cevapları veremediğim için işi anlamamışım.

    sonra dedi ki, "biz sana bir şans vermek istiyoruz. şuandan itibaren bir görüşme olmadan sana bu hafta içinde bir teklif yapılacak, değerlendir, kabul edersen beraber çalışacağız."

    şuan o işte 5. senemi dolduruyorum. bana o soruyu soran ikcı orospu 1 sene sonra ayrıldı amk.

    böyle torpile can kurban. keşke ülkede işler hep böyle yürüse. keşke iş için yeterli olanlara torpil yapılarak biraz ivme kazandırılsa. çok şükür hayatıma. bu günüme çok şükür. 5 senedir herkes memnun benden.
926 entry daha
hesabın var mı? giriş yap