38 entry daha
  • çok ilginç türleri vardır. (öncelikle şunu söyleyeyim öyle bi sürü kızla takıldım, -çok afedersiniz- çok siktim, ben bunların kitabını yazdım tarzı bir entry değildir, yazacaklarımın çoğu oradan buradan duyduğum, gördüğüm şeylerin bir derlemesidir.) mesela bir türü, yeni bir sevgili yaptığında hemen karı-koca ilişkisine geçer. -cinsel ilişkiyi kastetmiyorum.-
    -ay aşkım 8 gün sonra sınavın var, otur çalış, senin sınıfındaki arkadaşımdan notları çektirdim, ben yemeği hazırlarken bi kerecik oku. muç muç...
    lan sana ne? bıraksana çocuğu. gerizekalı değil herhalde, o biliyo ne zaman ders çalışmaya başlayacağını. belki arkadaşıyla batak oynayacaktı bu gece. gittin demirledin oraya, çocuğu da esir aldın.
    -ay aşkım amıcamgilin kızının burada işi varmış, yarın sabah buraya geliyormuş, ama benim lab'ım var, sen gidip alsana onu otogardan?
    o hayvan da gider alır. zaten karı-kocalar ya, onun akrabaları artık onun da akrabaları. sırf onu karşılamak için sabah erken kalmak zorundadır, o yüzden de 'ben maçı izlemicem aga, siz takılın' der, siktir olup evine gider, yatar.
    ha diyelim kız bir yere gitti, uzak kaldılar. yine bırakmaz, gölgesi bir karabasan gibi hala oradadır. 10 dakikada bir arar. teyzesinin gelini yeni doğum yapmış, oraya gitmiştir, onu anlatır. 'ne hediye alsam?' diye sorar. sonra akşam ne yiyeceğinden bahseder. bahseder oğlu bahseder. arkadaş muhabettinin tam anlamıyla ağzına sıçar. göt ya!
    tamam anladık, sevgilisiniz, seviyorsunuz birbirinizi, ama ne olur bokunu çıkarmayın. hayır bir de şöyle bir durum var; kız hakkında ters bir şey söylesen, bu sefer o mcık kafalı 'sen sevgilime nasıl laf edersin' der, 2 aylık kız için küser, hayatı boyunca konuşmaz. ben öyle karaktersizin ta mna...ha ne olur? sonra ayrılırlar, 'aga ne yapıyosunuz, gelin maçı beraber izleyelim' der bir de utanmadan.
    o her şey o kız yüzünden oluyo. ama sen dur. 20 yıllık arkadaşımı sana kaptıracağımı sanıyorsan, yanılıyosun, seni gerizekalı.
78 entry daha
hesabın var mı? giriş yap