23688 entry daha
  • uzun zamandır bok kokusu gelen sözlük. sedet, dürümcü, thor veya her ne sikim bakıyorsa buraya iyi okumalı.

    * yıllardır hayatımın bir parçası olan bu yer maalesef son yıllarda benim için derin bir boşluk olmaya başladı. eskiden hep sansürden falan korkardım. insanların dilediği gibi yazamamasından falan. ancak öyle bir hale geldik ki, kendi kendini dinamitleyen bir oluşum oldu artık ekşi sözlük.

    * içinde bilgi olan ya da kendimize vizyon katacağımız giriler öyle az ki, onlara denk gelmeye çalışırken sözlükten sıkılır halde buluyorum kendimi. siyasetin en dip katmanının balçık hale geldiği, burayı seks umudu ile kurcalayanların çokluğu; 2 cümleden fazla yazamayan, onu da yanlışsız beceremeyenlerin çoğunlukta kaldığı bir mecra burası. maalesef her geçen gün de daha çok...

    * para ve tık hırsı ile yozlaştırdığınız kurallar neye sahip olduğunuzun değerini manevi açıdan hiç mi sorgulatmıyor? her şey mi bu kadar para? elindekinizin hiçbir anlamı kalmadı görmüyor musunuz? samandan farksız, bir dilim sosis kadar aptal insanların doluştuğu bu yerden muktedirler olarak hiç mi rahatsız olmuyorsunuz? hükümranlığınızın hiçbir sorumluluk hissi kalbinizi sıkıştırmıyor mu?

    * pandemi ile sosyal hayat neredeyse sıfıra yaklaşmışken şurda vakit geçirmek bile gelmiyor artık içimden. oysa eskiden her şeye rağmen vakit ayırırdım buraya. 3000 girisi olup 5 cümleyi geçen 50 girisi olmayan binlerce canlı görüyorum. ne katıyorlar hayata, ne katıyorlar sözlüğe? ne öğreniyoruz bu insanlardan? yarattıkları kirlilik ve çöp yığını içinde değer veremediğim şeyler kaçıyor gözümden ve ben onları bulmakta zorlanırken, varsalar bir yerlerde hepsinden yine de özür diliyorum.

    * 2004'ten beri tv izlemiyorum. bir o kadar zamandır neredeyse tuvalet kağıdı kalitesinde içerik üreten gazetelerden uzağım. bir bir takip edebildiğim şeylerin sayısı azalıyor. maalesef bir zamanlar en keyif aldığım mecralardan biri olan burası da kendini bitiriyor. üzülüyorum. nereye baksam bir başka salaklık, nereye baksam bir başka ahmaklık. gözleri var görmüyorlar, kulakları var duymuyorlar. çünkü akılları yok, fikirleri var...

    artık hiçbir şey hissetmemeye başladığım eski sevgili gibisin ekşi sözlük.
4529 entry daha
hesabın var mı? giriş yap