5 entry daha
  • marcao'nun yaptığına kulp bulmaya çalışmak, bir izahı olduğunu düşünmek saçmalık, bunu anlayamıyor musunuz gerçekten?

    yaptığı şeyin hiç bir izahı olamaz! nokta.

    yaptığı şey barbarlık. milyonlarca insanın önünde uygulanan fiziksel şiddet. hem de o an izleyen belki binlerce çocuğa örnek olması gereken bir sporcu iken bunu yapması, en kötü ihtimalle mesleğine saygısızlık. spor bu değil, sporcu bu değil. çok daha fazlası.

    dün maç sonrası tek bir saniye kaybetmeden galatasaray'ın başkanı çıkıp "süresiz kadro dışı bıraktık, satış listesine koyduk, gerekirse de tazminatını verip yollarız" demesi gerekiyordu. ama kendisinin sadece bir kukla olduğu, koskoca galatasaray'ın da terim denilen adamın oyuncağına dönüştüğü tescillendi.

    marcao affedilirse benden de bu kadar. 38 yaşındayım, 32 senedir bilinçli ve koyu bir taraftarım. çok seviyorum; canım ciğerim benim galatasaray. sevgim baki, ölmez. imkansız. ama terim denilen pislik adama ne yazık ki daha fazla katlanamayacağım. kulübe 5 kuruş kazandırmam. koskoca marka tek bir adamın oyuncağı olamaz, olmamalı.

    nasıl ki türkiye'yi tek kişinin yönetmesinden ve o kişiden nefret ediyorsam; galatasaray da benim için aynı pozisyona gelmiş durumda.

    her şey yanlış, her şey hatalı. çok ama çok kırgınım.
    bu mesele ise bardağı taşıran son damla oldu.

    edit: omurgasız terimtaparlar yani futbolun çomarları toplanmış bile başlığa. size bu galatasaray ile mutluluklar. ama her şey daha da kötüye gittiğinde gelip ağlamak yok.
66 entry daha
hesabın var mı? giriş yap