25 entry daha
  • yine türk haberciliğinin içler acısı halini görüyoruz. görüntü yönetmeninin ölümüne sebep olan silahın ne olduğunu öğrenmeden direkt vermişler haberi.

    normal bir kuru sıkı tabancanın vereceği en büyük zarar, ateşlendiği anda çok yakınsanız namlusundan çıkan barut ateşi sebebiyle cildinizde yanıklar oluşturmasıdır. namlu göz hizasındaysa kör de edebilir. bunun dışında bir kuru sıkıyla birine verebileceğiniz en büyük zarar, kuru sıkı tabancanın kabzasıyla kişinin kafasına vurmaktır. tornada ucu açılmış kuru sıkılar vardır. bunlar ucu bilyeli mermi atarlar. fakat bireysel silahlanmanın serbest olduğu, affedersin sikini sallasan bir tabancaya değen abd gibi bir ülkede böyle atraksiyonlara girecek insanlar olduğunu sanmıyorum. eminim abd'liler böyle bir şeye hiç ihtiyaç duymadıkları için böyle bir işlem olduğunu bile bilmiyorlardır.

    olayın aslı büyük ihtimalle şudur. filmde her şey gerçekçi görünsün diye replika değil içi boş gerçek silahlar kullanılıyordur. bir şekilde yanlışlıkla veya bilerek birileri içinde mermi bırakmıştır.
87 entry daha
hesabın var mı? giriş yap