203 entry daha
  • bu ülkede ağlamayana meme yok kardeşim, geç bile kaldınız. bir konuda yetkinliği olan, o işin erbabı olan kim olursa ağzını açamayan, doktor sesini çıkarınca, yok kutsallık, allah rızası, mecburiyet naralarıyla ahkam kesiyor.
    arabanın şanzımanı bozulsa, evdeki tesisat tıkansa, elektrik, mobilya ustaları üst perdeden konuşsa sesini çıkarma, doktor hak ettiğini isteyince tukaka.

    doktorları 3 gruba ayıracak olursak,
    doktorların kaderini değiştirecekse 35 yaş altı doktorlar değiştirecek, öncelikle onlara helal olsun.
    35-50 yaş arası, hallerinden memnun olmasalar da, yok çocuğun okulu, yok evin taksidi, yok ali sami... bir çoğunda birşeylerin karşısında duracak göt yok.
    50 yaş üstü. bunların birçoğu muayenecilik zamanından paranın a*ına koymuş, kefen parasını sülale boyu çıkarmış, ipimle kuşağım, skimle taşşağım modunda olanlar. röportajlarda gördüğünüz 60 yaş üstü amcalar z kuşağı için neyse, bu dinazor doktorlar da doktor camiası için o.

    insanına ne değer veriyorsan, bunun mesleklere yansıması da o ölçüde olur. adamın materyali insan. bi bok olsa ümmüğünü sıkıyorsun, tepesine biniyorsun. iş maaşa gelince asgari ücret muamelesi çekiyorsun. bak memlekete cerrah yetişmiyor, kadın doğuma, beyin cerrahisine adam bulamıyorsun. sen de diyorsun ki ahmet olmazsa, mehmet olur. bok olur. ne ahmet, ne mehmet olacak, artık onları yetiştiren hoca da yok.
    bilmiyorum siz her bokun rusya'dan ithal edilen buğday, venezuela'dan gelen sığırla ithal edilerek çözüleceğini mi zannediyorsunuz gerçekten.
396 entry daha
hesabın var mı? giriş yap