3 entry daha
  • 10 milyon dolar dolandirmis israil asilli adam.

    suan netflix de belgeseli yayinlanmakta. belgeseli bir nevi "revenge", yani intikam tadinda cekmisler. spoiler vermek istemiyorum, sonu süprizli, hukuk, polis, interpol, uluslararasi adalet arayisi icin acik bir tartisma alani birakmis.

    olaylar internet devrinde geciyor. zaten simon elinden cep telefonunu düsürmüyor. instagram dan suan bende takip etmeye basladim, ordaki profili de klasik bir orta dogu zengini. lüks araclar, tasarim kiyafetler, özel jetler, mankenlerle helikopter ucuslari ve abartili yemekler size simon in bir milyoner/milyarder oldugu izlenimini veriyor. 100 binlerce takipcisi var.

    bu simon tinder de takiliyor ve bu platform üzerinden kadinlarla tanisiyor. esmer bir delikanli, yalniz bir prens, babasi pirlanta krali lld diamonds ceo suymus (netflix belgeselindeki cecile e ve panilla ya böyle tanitmis).

    bu sekilde cecile isimli kuzey avruplali cecile ile iletisime geciyorlar, önce bonkör davraniyor ve cüzdani aciyor simon cecile icin. ilk bulusmalarinda özel jetiyle bilmem nereye gidiyorlar orda bilmem kac yildizli otelde kaliyorlar. bir kac ay sonra simon "bize ev bak senin memleket oslo da, aylik bptjemiz 15k avro" diyor ve cecile aramaya cikiyor.

    simdi cecile ona asik ve zengin oldugunu ikna oldu, ve planin ikincikademesine geciyor. simon un basina kofti den düsmanlar bela olmus, hikayeler filan, yaninda gezdirdigi "korumasi" peter in kafasini yarmislar, gece cecile e mesajlar atiliyor. sonrada planin 3. kademesi. hatun önce zenginlige ikna edildi, asik edildi, düsman olayina ikna edildi ve korkutuldu, ardindan simon "bana bir kredi karti cikartsana hayatim, kendi parama dokunamiyorum" diyor, cecile adina kart acmasiyla, kartin limiti dolmasi bir oluyor.

    bu arada simon panilla ile de tinder üzerinden tanismis kanki oluyorlar, panilla ya manken kiz arkadasini tanitiyor, iste kendisini ona da pirlanta prensi olarak lanse ediyor ve panilla yi tatile davet ediyor. mikonos a özel jetle uculuyor, geceligi 5k avro olan otelde kalinip, aksam 2k avro ya masa aciliyor klüp de, lüks restoranlarda tüm menü siparis ediliyor.

    bu harcamalari ödemek icin, bir yandan cecile in aldigi kredi karti limitini hileyle yükseltiyor ve hatunu 200k avro borca sokuyor. ayni anda baska bir hatundan da 100k almis. nihayetinde tatile ciktigi ve zekice görünen panilla ya da ayni düsman hikayesini anlatarak 30k ev almak icin biriktirigi parasindan ediyor. ama tabi kaz gelecek yerden tavuk esirgenir mi? simon panilla ya 100k avro yolladim desede bu para hic gelmiyor panilla nin hesabina.

    ayni sekilde cecile de artik 9 bankaya borclanmis ve amsterdam da 500k avro cek aliyor simon dan, ama oda patliyor tabiki.

    bu sekilde toplam 10 milyon euro dolandirmis bu simon. gercek ismi de bambaska. ve bu dolandirilan hatunlar önce utansalar da sonra bu suclari haber yapmaya karar veriyorlar ve olay netflix de belgesel e kadar variyor.

    gerisini belgeselinde izleyin...ve kendi fikrinizi olusturun. internet devrinde interpol yeterli mi kendiniz bi karar verin.
123 entry daha
hesabın var mı? giriş yap