• 2022 nba draft'ının potansiyel 1 numarası. auburn tigers freshman'ı. bir dönem beşiktaş'ta da forma giyen eski lsu mezunu jabari smith sr'ın oğlu. baba smith tarihin en karavana draft seçimlerinden kwame brown'ın da kuzeni oluyormuş. internet keşke böyle gerekli gereksiz her bilgiyi insanın önüne çıkarmasa..

    %43 saha içi isabeti, %40 üç sayı isabet yüzdesiyle maç başına 2 üçlük ve %80 ile faul atan herkes için söyleneceği gibi kusursuz bir şutör. 19 yaşına gelmeden bu kadar verimli şut atabilmek ciddi bir kriter. iyi bir uzun şutörden farklı olarak neye sahip olacağı ise asıl mesele.

    kusursuz bir şut ve harika bir uzun forvet fiziğine sahip olmasına rağmen temastan bu kadar kaçarak oynayan bir oyuncunun tarihe geçecek bir yetenek olduğunu söylemek bence zor. orta mesafeden attığı pull-up şutlar onu bu dönemin oyununda ncaa'deki kadar değerli kılmayacaktır. ocak ayının sonuna kadar çıktığı maçlarda yarı sahadaki pozisyonlarda savunmacısı karşısındayken sadece %14'ünde çembere gitmiş. savunmada ise tüm pozisyonların karşısında rahatça kalabilecek ayak çabukluğuna sahip olsa da ne çok iyi bir çember koruyucu ne de iyi bir ribauntçu. modern bir rashard lewis'den fazlası çıkacak mı göreceğiz.

    march madness döneminde ve pistons'ın lotarya sırasındaki yerine göre daha fazla şey karalanır. yetenek olarak bakınca chet holmgren'ın bilinmezliğinin draft günü daha cazip gelmesi muhtemel.
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap