349 entry daha
  • o kadar boş bir yazı ki... hem devlet suriyelilerin tüm bilgilerine sahip ve önlemleri alıyor yazmış hem de altındağ'daki olaylardan sonra devlet seyreltme çalışmasına başladı yazmış. hükümet her önlemi alıyorduysa neden altındağ'da bir türk öldürüldü? hükümet sorun çıkacağını öngöremedi mi? hükümetin aklı nevşin'den hallice mi?

    nevşin de altındağ olaylarından sonra şaşırmıştı. suriyeliler geleli 10 sene oldu halkın alışması gerekmiyor muydu diye yayın yaptı. sanki bize sordular alırken de alışmamızı bekliyorlar.

    kılıçdaroğlu da aynı. hazırlatmış bir rapor. "suriyelilerin çoğu türkiye'de kalıcı olacak. türkler bunu kabullensin." diyor. bize sordun mu? kabullenmezsek ne olacak? kimsin de kim adına karar alıyorsun?

    entegre olacaklarını kim söylüyor? arap coğrafyası içinde suriyeliler en milliyetçi olanlar. entegre olmuyorlar. doğum hızları bizi 5'e katlıyor. gitmezlerse 20 sene sonra 20 milyon suriyeli olacak. neden entegre olsunlar? uzun vadede bize yaklaşıyorlar. neden entegre olsunlar? biz çoğunlukta olmadıktan sonra ihtiyaç mı var?

    hepimiz akp hükümetinin ucuz iş gücü, asayiş bozukluğu ve türkiye'nin bütünlüğüne kast etmek için bunları ülkeye doldurduğunu biliyoruz. entegre falan da kabul etmiyoruz. sen kimsin diyene de cevabım sen kimsin olur. bizler bu memleketin sahipleriyiz. ülkemize başka milletleri ortak etmeyeceğiz
62 entry daha
hesabın var mı? giriş yap