339 entry daha
  • bugün yayınlanan tardini büfenin son bölümünde bilal erdoğan'ın, "amerika'da 3 bin dolar kazanan, türkiye'de 5 bin lira kazanandan daha kötü şartlarda yaşıyor" açıklamasını hitler'in propaganda bakanı goebbels'in, “yalan ne kadar büyük olursa inananlar o kadar çok olur” sözlerine bağladı.

    genel anlamıyla muhalif görüşleri olan bir insan olduğunu biliyordum ama "başıma bir şey gelmesin" korkusuyla insanların kafasını kuma gömdüğü bir sektörde yurttaş olma bilincini programa taşıması güzel bir detay. "tv'de program yapmıyor, internet kanalında zaten ne olacak?" denilebilir ancak bunun çok fark edeceğini zannetmiyorum. sonuç olarak hayatını bu dergi üzerinden idame ettiriyor ve sık sık hayat pahalılığından şikayet ediyor, kötüye gidişatı vurguluyor. herhangi bir pozisyonu kaybederim korkusu göründüğü kadarıyla pek yok.

    spor yorumculuğunu, avrupa futbolu konusundaki yetkinliğini ülke ortalamasının üzerinde bulduğum bir isimdi. bunun yanında spor yorumcusu olunca ülke gerçeklerine kayıtsız kalma refleksinden sıyrılması artı puan çünkü futbol ile ilgilenen yeni kuşak gençlerin takip ettiği isimlerden birisi.
331 entry daha
hesabın var mı? giriş yap