121 entry daha
  • yemisim grafigini, yemisim ses sistemini ses gelisimini diyebilecegim bir oyundur fallout 3.. insanlar ne olmus yahu bilemedim boyle.. yok efendim grafikleri yerde sürünüyormus, yok efendim 2 senelikmiş, ona basiyormus, buna cikartiyormus, sesleri soyle kuku sulandiriyormus.. yapmayin yahu.. fallout'u fallout yapan sesleri mi? goruntusu mu? degil..

    neyi? mevzusu.. bana mevzu olsun, isterse cop adamdan yapsinlar.. bin tane hikaye donsun, anilarim olsun oyunda kimsenin sahip olamayacagi sadece bana özel.. anlatayim arkadas meclisinde eski falloutlarda anlattigim gibi

    "abi mafyanin eline düsünce beni boks yapmaya zorladilar, sonrasinda boks eldivenin icine at nali koyup yenebildim ancak" diyvereyim, ve oyunu oynayan 10 arkadasimda ayni bolumde farkli hikayeler anlatsinlar.. benim istedigim bu.. bana kimse gelip de allaskina grafik, ses tatavasi yapmasin.. en azindan bu oyunda yapmasin be.. bi durun be.. bir ben mi kaldim acaba text adventure'larin sahane dünyasini hatirlayan??

    10 sene beklemismis oyunu da grafikleri iyi degilmis.. eh yavrum sen baska oyun beklemissin... yanlis miyim bilader? (boyle de bir kahve ortami olusturayim istedim.. "diğmi?" diyip alayim istedim tastigi)
315 entry daha
hesabın var mı? giriş yap