6 entry daha
  • buna bi güncelleme yapayım. mart civarı ağrıdan ağlatma noktasındaydı, uykuya zor dalıyordum kolum tümden uyuşuyor ağrıyordu. okuduğum anlamıyordum bile öyle bi gerilim tipi baş ağrısı yapıyordu. hani bi sebep bulunamayınca insanlar ağrıyı pek ciddi almıyor ama gerçekten çeken bilir. neyse ben bi ortopediye gittim hoca bi steroid enjeksiyonu yaptı sonra da bi duloksetin yazdı. fakat duloksetin ben de inanılmaz bi uykusuzluk yaptı. 4 gün uyuyamadım ilk aldığımda. o sırada da sınavlarım vardı bıraktım sonra devam ederim diye. ne hikmetse ondan sonra ağrı azaldı. ben de kullanmadım hiç duloksetini. ağrı bu süreçte tamamen gitmedi ama 3-4 ayda aşama aşama azaldı.

    ne zaman gitti tamamen? yaz geldiğinde dostlar. ne zaman havalar ısındı bu şey geçti. hala hafif biraz yağmur yağsın kötülesin benim sırt ağrımaya başlar. inanın bana son 6-7 ayda denemediğim hiçbi şi kalmadı bunun adına.

    ve hiçbi şey masaj kadar iyi gelmedi. ne zaman bi masaja gittim ağrı tak diye kesilmişti. yakın zamanda tekrar bi gitmek istiyorum. düzenli spor, masaj ve soğuktan uzak kalmak lazım.

    kışın atkısız bi gün geçirirsem siksinler beni siksinler.

    edit: yaklaşık bi hafta önce gece soğuk yiyen anneme de oldu bi benzeri 3-4 gün sürdü onun ki gece uyuyamamış ağrıdan. bu ağrıyla sen nasıl durdun yavruuum deyip ağladı kadın. size ağrı seviyesini öyle açıklayım. gerçekten çeken bilir.
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap