563 entry daha
  • !!!!!sonunda bulundu!!!!! " #133992059 buradan okuyabilirsiniz ne olmuştu nasıl olmuştu." kapıyı kilitlemeyi unutunca biz uyurken 2 kansız ve 1 gözcü anahtarı alıp aracımızı çalmıştı sonrasında da para talebi, aracımın videosu, whatsapp yazışmaları derken bir sürü olay yaşamıştık. dostlar sizlerde çok sağolun sonunda müjdeli haber geldi araç adana'da bulundu. bu ağalar ruhsatsız araçla onlarca suç da işleyip 5 bin km yol yapmış 5 bin şaka gibi ama polis abiler de izlemiş sağolsunlar. burada bana destek veren yanımda olan çok fazla değerli insan oldu hepsi benimle birlikte üzüldü, destek verdi hepinize sonsuz teşekkürler minnettarım. aracın anahtarı yok muhtemelen hırsızlar bir yerde bıraktılar ve öyle bulundu zaten onun harici bulacaklarına da ihtimal dahi vermiyordum şaşırmadım. aracın birkaç noktasında düzeltilebilecek ufak tefek vuruklar var son durum bu. malesef kim bilir kaç tane suç işlediler bu araçla fakat devlet bu 5 bin utanç dolu kilometrede izleyici kalabilmiş. yakalandılar mı orası da belirsiz ama şimdi aklımda kendi adaletimi sağlama isteği var çünkü biliyorumki bu nalet düzende devlet böyle pisliklere bile indirimli ceza veriyor ve az ceza veriyor gelsin bir daha bizi yaksın diye, türkiye'de ne düzgünki bu da olsun, adaleti bile kokuşmuş...hırsızın bana polis bulamıyor deyişi, arabanın videosu, 40 bin tl talebi, aradan geçen koca 6 ay, polislere ve bizzat savcıya bizimle alay ediyorlar devlet niye bize sahip çıkmıyor sorum hepsi film şeridi gibi rezillikler. hepsinin başlangıç noktası ise gece uyurken kapıyı kilitlemememiz ve 2 kansızın biz uyurken odamıza kadar rahatça girmesiyle başladı kapıyı bacayı iyi kilitleyin arkadaşlar! adalet yok ülke rezillik dolu rahatlıkta aştı herkes aşırı rahat.

    -----buradan itibaren de kendi hislerimi ve bazı şeyleri yazacağım okumak isteyen dostlar okuyabilir.

    öncelikle ilk gün aptal gibiydik kolayca evimize girildi araç 5:50'de alındı en fazla 1 saat sonra ekiplere bildirdik kapıya 5 polis geldi oo süper 5 polis hemen bulurlar herhalde ya noldu falan derken yani çok gidemezler ya polis tutar koca araba istanbul'da her yer kamera düşüncesindeydik sonrası yalnızlık 2 saat sonra parmak izi, akşam 3'te kamerayı izlemeye gelen polisleri de görünce ümidi kestik bir cacık bulamazlar diyerek artık "herkeste" bize söyleyince mecburen türkiye'nin rezilliği klasiktir tanıdık insanlar bulma çabası, üst makamlardan biri bulma çabası falan yani hepsi dev rezalet. güvenliğin için adam arıyorsun neden çünkü düzen kokuşmuş... para kazandım vergilerimi verdimki devlet başta güvenliğimi sağlasın diye birden ne görelim güvenlik için dilenci gibi dilenir kapı kapı gezip dilenip sefil hallerde dolaşır olmuşuz. karakola gidiyorum sanki kahvehane ne bir ilgi ne bir ciddiyet ne bir resmiyet bakkala girmiş gibi giriyoruz sonrada hiçbir şey olmadan çıkıp gidiyoruz belki 30 kez git gel git gel boş. üstüne görevini yapması için yalvar yakar hem bilgi hem destek talep et avucunu yala dön. sonrada ulan bir tanıdık olsa üst makam böyle mi olurdu düşünceleri çünkü insana bunu acıyı yaşatıyorlar. hırsızların bana yazdıklarını aktar, arabanın videosunu atmıştılar onları ver bilmem ne emniyete aktar yav abi bizle alay ediyorlar nerede bu devlet cart curt isyan et içinden her şeye söv ve evine geri dön hiçbir cacık yok. aradan 2-3 ay geçti artık karakol bakkal ya baba boşa gitmeyelim zaten kimse bakmıyor umurlarında değil demeye başladım ve savcılığa gitmeye başladık orası da süpermarket...sayın savcım bana böyle böyle yazdılar bizimle dalga geçiyorlar devletimiz neden bize sahip çıkmıyor nasıl oluyor bu kadar rahatlar ya köprülerden geçiyorlar geziyorlar çok rahatlar nasıl bir polis bunları tutamıyor dedik sağolsun sen sakin kalmaya çalış çok sinir bozucu bir durum anlıyorum seni demişti, büyük destek devlet superman gibi fişek reis.

    aradan zaman geçtikçe olmayan ümidimde geçti gitti derken emniyeti telefonla falanda baya aramıştım il emniyetlere ulaşıyorum falan hani belki biri yardımcı olur ya bu nasıl rezalet der el atar falan nerdeee sonra bu aramalarımda bir polisin; bir şey olmaz onlar kullanır bir yerde bırakırlar demesi aklıma gelmeye başladı hep. zaten dedim bir yerde bırakmasalar bulacağınızın yok ümidi kestim bende öyle bırakmalarını bekledim. bir dünya rezillik yaşadık köprülerden, otoyollardan geçtiklerine dair gelen ogs kayıtları, şahıslarla whatsapp ve instagram'da sesli konuşmalar, aracın videosu falan derken hep beraber kafayı sıyırdık.

    şimdi belki yakalandılar belki hâlâ dışarıda bu kansızlar peki sizce adalete güven duygusu öleli ne kadar oldu? bir gram ne inancım ne de güvenim var hakkımı da nr kararı verene ne bu sistemi kurana helal etmiyorum inleyip geberin. katile, kansıza zalime düzgün ceza veremeyen üstüne indirim uygulayan bir ülke hayal edin nasıl bir rezillik. sağolsun 2 bin yıllık devlet geleneği cartı curtu bugün bana kendi adaletini kendin sağla diyor o kadar gelişmiş yani.

    son söz, polisten ve devletten ümidini kesip 6 aydır her hafta sonu esenyurt, avcılar, büyükçekmece'de "yürüyerek" gezen ve aracını kendisi arayan 60 yaşındaki babama yaşattığınız her şey için hakkımı helal etmiyorum. aracı aldığı para onun için cok değerliydi tabi yaşamıda zorluk ve çalışma doluydu. sabah başka işe akşamda sahile tezgah açıp satışa giderdi ben bugün tek iştr çalışamazken o yapardı. evlendikten sonra kiraladığı evde sorun yaşayınca dış kapısı bile olmayan evde yaşamıştı bu adam evin içinde zaten kapı yokmuş. kışın ardahan'da okula giderken ayakkabısı düzgün değil naylondan, üstünde ince bir gömlek o soğukta eksi derecelerde ayakkabısının altıda düz olunca kaymaktan yürüyemeyen adamdı bu ama çok sahipsiz kaldı o da bizde. kimseye kötülüğü olmaz iyiliği olur işte böyle adam karakollara gitti geldi bilgi bile alamadı ne yardımı bu kadar eziyetten sonra o da ne yapsın şanslıydıki bari üzüntüden kanser olmadı.

    devleti pazara çeviren, kurumlarını da süpermarkete çevirenlere de helal etmiyorum inlemeden gebermeyin. siyasetçi de sümüktür bu sümüğü alın duvara atın memleketin düzelmesini istiyorsanız siyasetçileri hizaya çekeceksiniz. sen oy aldın başa geldin ama ağa benim sen değilsin diyeceksiniz. bugün artık ben yurt dışında yaşıyorum ülkeden de bir gram umudum yok.
hesabın var mı? giriş yap