49 entry daha
  • çok mu sığ düşünüyorum bilmiyorum ama kanalın yayın politikası yüzünden güme gidecek, birkaç bölüm sonra yayından kaldırılacak çok kaliteli bir dizi.

    şimdi birincisi bizim millet böyle kaliteli, olayların hızlı ilerlediği, akıl yürütmeli falan dizileri sevmez. ne sever? bir kere yavaş ilerlesin. 10 dakikalık şey 2 bölüm sürsün. entrika olsun, aşk olsun, ne kadar basit, ne kadar uyuz, en gerizekalı insanın bile anlayacağı olaylar olsun, onu izler. al işte binbir gece. salı günü reytinglerinde birinci. ikinci olduğu zaman da ne var karşısında? küçük kadınlar. küçük kadınlar'ı bilmiyorum ama ilk 1-2 bölümünü seyrettim, onun da binbir gece'den farkı yok. sen alır da ay ışığı gibi bir diziyi salı gününe koyarsan kimse onu izlemez. niye? çünkü anlaması çok daha kolay olan bomboş diziler var karşısında. ikinci bölüm reytinglerinde tüm grubunda 26, ab grubunda 17. olmuşsun. bir de sanki çok matahmış gibi üçüncü bölümün başın 2 saatlik özel bölüm koyup küçük kadınlar ve binbir gece gibi güçlü rakiplerini alt etmeye çalışıyorsun.

    peki sayın star tv. zaten şunca dizi bolluğunda en az dizi yayınlayan kanal sensin, niye bu kaliteli diziyi alıp rakipsiz bir güne koymuyorsun? rakipsiz gün yok mu diyorsun? var. bak mesela cuma günleri saat 20:00 son derece uygun. en güçlü rakibin ekonomik krizin etkisinde zor günler yaşayan asi. bir şekilde bitti mi rakipsizsin. sen ne yapıyorsun? boş saatine kalpsiz adam diye ayrı bir gudik dizinin özel bölümünü dayıyorsun. kim yapıyor bu düzenlemeyi bilmiyorum ama kaliteli projeleri böyle böyle harcıyorsun.

    seyirci olarak uyarayım dedim.
84 entry daha
hesabın var mı? giriş yap