4 entry daha
  • radikal gibi zamaninda turkiye hudutlari icinde ozgur du$uncenin, ozgur iradenin neferi gibi pazarlami$ bir gazetede yazilari okunan, gerek begenilen gerek begenilmeyen yazilari olsa da, belli bir seviyenin uzerinde oldugu a$ikar olan bir yazar, ya da yazar idi.

    kendisinde gorulen bu obsesif-kompulsif davrani$lari $u anda cennet vatanimizi kavuran sicaklara bagliyor, guzel yazilarini cikarttigi bingildaginin gazetesinin klimali ofisinde bile fokurdadigini varsayarak kendisine buradan "sakin olun tunca bey, hani siz ozgurlugu, ozgur irade ve ifadeyi savunan bir gazete yazarsiniz, sicaktan boyle oldunuz. hani nazik olacaktik karde$?" mesajini gondermeyi bir borc biliyoruz. cok hararet de yapmi$ ise, kendisi ile 4000 ki$i beraber birer limonata icmeyi teklif etmeyi de genel bilgi ve gorgumuze dayanarak unutmuyoruz.

    bugun, bir enis batur* ornegine dayanarak, sevilen bir yazarin bir anda seveninden sevmeyeninden gordugu hakli tepkilerle bir anda isteri gecirme ihtimaline kar$i kendisini bir dost olarak uyariyoruz, maazallah adami bir gecede tefe koyar rakkase gibi oynatir bu sozluk ahalisi, evet kizlar, haindir bunlar, a$agiliktirlar, bence hepsi olsun... ya benim sesimde bir $ey mi var, sanki di$ardan geliyor gibi de. guzel yazilarina, aslinda kendisi de bir sozluk yazari olsun, entryler ile burada da devam etsin davetimizi de kendisine iletiyoruz. hatta kar$ilikli kahve hupletip peter jackson'a veryansin etmeyi $ahsen cok arzuluyorum. isterim ki, radikal'deki gibi sahibinin sesi kivamindan ayrilip gercek ozgurlugu tatsin.

    ha bu sicaklarin da etkisiyle kendisinde gozlemlenen ruh haline devam etmesi tabiati ile kendisinin once mu$ahade, sonra da tedavi altina alinmasini gerektirecektir. medicine weekly dergisinde yayimlanan bir makalede, bu hastaligin en etkili tedavisinin hastaya rektal bir klima yerle$tirilmesi, hararet yapmi$ sefalin de rektumdan iceri sokularak serinletilmesi oldugu yazilmi$tir (shutrgonapal v., kaskariakis c., new ways of treatment of boiling cephallus anomaly, medicine weekly, june vol3., p.1152-61, pergamon press 2002).

    (40 dk. sonra gelen edit: akli ba$inda bir adam* uyardi, "anla$ilmasi icin basit cumleler kurmak daha iyi olur" dedi, te$ekkur ediyorum kendisine)
214 entry daha
hesabın var mı? giriş yap