2 entry daha
  • sözlükte neden bu kadar az ilgi gördüğünü anlayamadığım futbolculardan biri. 1977 doğumludur. futbola maltepespor'da başlamıştır. ardından komşu semt kartal'a geçmiştir. o zamanlar kartal'ın kadrosu bayağı iyiydi. hasan vezir, ender, burak akdiş, erman özgür, kalede 2. liglerin kalecisi rafet vardı. o sene burak galatasaray'a transfer olurken, ender bursaspor'a transfer oluyordu.

    5 yıl bursaspor'da oynadı. bu dönemde birçok kez üç büyüklere, özellikle galatasaray'a transferi gündeme geldi. yanlış hatırlamıyorsam galatasaray'a transfer oldum diye açıklama yapmıştı star tv'ye. o zamanlar yazın büyük kanallarda "transfer gündemi" programları yapılıyordu. sabri ugan'a açıklamıştı hatta galatasaray ile anlaştığını. neden vazgeçildiğini bilmiyorum transferden. o zaman ilhan mansız da galatasaray ile anlaşmıştı.

    bursaspor'dan ayrıldıktan sonra, tolga doğantez misali gitmediği kulüp kalmadı. bu arada fenerbahçe'ye gol attığını hatırlamıyorum. bursa'dan sonra, ankaragücü, denizli, diyarbakır, maltepe, kasımpaşa, darıca g. birliği gibi takımlarda oynamış.

    bu sene başı da zeytinburnu ile anlaşarak 2. lig b'de oynamaya başladı.
12 entry daha
hesabın var mı? giriş yap