80 entry daha
  • bu haftaki "hayatimda izledigim en kotu film" kosemde bu filmi konuk ediyorum.

    nasil sacmalamislar, nasil cirpindikca batmislar belli degil. benim gibi bir x-files hastasi icin de tam bir izdirap oldu (tabii hastasi derken, "metallica black albume kadar iyiydi" diyenler gibi ben de bunun ilk 5 sezonundan sonrasini tanimam etmem).

    bir kere ana hikaye coban salatasi olmus: cinayetleri sezen bir pedofil rahip medyumdan, organ kacakcisi homoseksuel ruslara, oradan fantastik kok hucre calismalariyla travesti kafa nakillerine, rahibin aslinda zamaninda dudukledigi cocukla ruh ikizi olmalarina..gittikce gidiyor.

    yine de bundan iyi bir b filmi olurdu direkt dvd'ye gidebilecek. scully'nin hikayesiyle o umudu da sondurmusler. tum zamanlarin en gereksiz sub-plotu olsa gerek. bir doktor olarak, yapacagi cok yeni ve riskli kok hucre ameliyatinin arastirmasini google'a "stem cell research" yazarak yapmaya calismasina, oradan da olayi cift basli kopek resimleri yardimiyla ana hikayeye baglamasina, uzuntuden komaya girmek uzereyken yari baygin taniklik ettim. ama bunun otesinde, butun o "ameliyati yapip cocugu kurtarmaya calisayim mi" dramasi o kadar kel alaka ki, seyirci icin o kadar manasiz ki, o sondaki bitmek bilmeyen "don't give up" muhabbeti bir iskence oluyor. diyalogun kendisi de kotu, derin birseyler yapmaya calisip hic becerememisler. bunlarin birak test run'lari, focus-grouplari basariyla gecmelerini, bastan senaryoya dahi girmeleri mucize.

    xzibit ne bir de allahaskina, hic mi anasi babasi yok bunlarin.
16 entry daha
hesabın var mı? giriş yap