160 entry daha
  • kesinlikle uzak durulmasi gereken, musterinin memnuniyeti bi' kenara musterinin kendisini zerre dusunmeyen, umursamayan bir firma

    paketimi getiren kurye, hic bir zaman bana taahhut edilen sure zarfi icerisinde yemek getirmiyor. getirmeme bahaneleri arasinda uyuyor olmasi gibi sacma sapan seyler yer almasina ragmen kilini kipirdatmayan bir firmadan bahsediyorum.

    kurye, kendisini sikayet ettigim icin pasif agresif hareketlerle paketimi getirdiginde bana haber vermeden paketi birakip gidiyor; hasbelkader asagi inip bakinca yemegimi alabiliyorum. kurye sefiyle durumu gorustugumde "bizde boyle, isinize gelirse, sikayetinizi meal box 'a iletin" turunde seyler duyuyorum. durumu meal box 'a ilettigimdeyse (musteri temsilcisiyle en az 20 kez gorusmusumdur) yalandan bi' ozur dinleyip aksiyon alinacagi soylenip esek yerine konulup gonderiliyorum.

    kisacasi hatri sayilir bi' meblag verip ac beklemeyi, kuryeden trip, kurye sefinden azar yemeyi ve para vererek hizmet aldiginiz firma tarafindan essssek yerine konmayi istiyorsaniz tam adresindesiniz; tebrikler..

    p.s. basliktaki reklam entry 'lerine kanmamanizi dilerim.

    edit: sanirim kurye firmasi ile yollarini ayiriyorlarmis. cozum yolunda bir adim atilmasi guzel ancak yine de butun sorunu kurye firmasina atmak kolaya kacmak oluyor.

    benim asil sorunumun meal box ile oldugunun altini cizmek isterim. kurye firmasindan degil kendilerinden hizmet aldigim icin, en bastan, beni kurye ve kurye sefiyle muhatap etmemeleri gerekirdi; 20-25 gunluk surecte benim sorunumla ilgilenmeyen/cozum uretmeyen kendileri.
    musteri temsilcisine kac kere artik yonetimden biriyle gorusmek istedigimi soyledigimi hatirlamiyorum ama zahmet edip arayan kimse olmadi. buraya ve sikayetvar.com 'a yazmam beklenmeden de aksiyon alabilirlerdi ama sahip olduklari bilmem kac uye yaninda 1 kisinin sikayeti onemsiz geldi ve ilgilenmemeyi sectiler. yarin sorunuyla ilgilenilmeyen o 1 uye siz de olabilirisiniz

    edit 2: firmanin genel muduru, likedin uzerinden bana ulasti. nazik bir mesaj ile sureci degerlendirdiklerinde beni %100 hakli bulduklarini, ihmal ve hatalarinin farkina vardiklarini belirtti. sureclerde iyilestirmeye gidilir, gidilmez bilemem ama bundan sonraki surecte meal box'i kullanmak isteyen arkadaslar icin bunu da belirtmek isterim
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap