• yeni açılmış, ısıtılıp yenebilen taze gurma lezzetler sunan bir site. fiyatların gayet pahalı olduğunu belirtmeden geçemeyeceğim. o fiyatlarla orta lüx bir restorana gidilip, güzel bir ortamda mikrodalga fırından çıkmamış yemekler yenilebilir. örnek olarak "hünkarbeğendi, bulgur pilavı ve taze fasülye"nin 21.5 lira, "4 adet kuru biber dolması, pınar yoğurt ve mini sebze ızgara"nın 18.5 lira olması şaşırtıcı. hayır yani bunlar da soğuk soğuk geliyor plastik kaplarda. ben ısıtıyorum falan.

    güzel bir fikir olsa da, bu fiyatlarla olmaz.

    https://www.mealbox.com.tr/
  • yemeksepeti gibi kanallardan ucuz yemeğe ulaşımın kolay olduğu ülkede, bu fiyatlarla ciddi boyutta tututanabilmeleri imkansız olan girişim.
  • bu fiyata bu performans, olmaz mealbox.
  • acıbadem, suadiye, ataşehir, maslak gibi yerlere şube açıp yemeksepetinden sipariş olayına girmişler. hem soğuk, hem sıcak servis gelebiliyor. yemeklerin lezzeti güzel olsa da fiyatlar pahalı. 10 tl'ye 6 adet yaprak sarma, 6 tl'ye baya küçük porsiyon zeytinyağlı fasulye satıyorlar. fiyatlar daha makul seviyeye inerse tutulabilir, zira zibilyon tane kebapçı, pidecinin olduğu yerlerde düzgün ev yemeği yapan yer yok denecek kadar az.
  • muhteşem yemekleri var.
    tam benlik.
    leziz, hafif, sağlıklı.
    hem de ucuz.
  • lezzetli yemekler, çok güzel sunum filan da kağıt israfına anlam veremediğim paketleri olan restoran. sushico gibi tekrar kullanılabilen kutular olsa daha güzel olur.
  • neredeyse 3 öğün yemeksepetinden sipariş veren biri olarak, kebap-hamburger-pizza döngüsünden kurtardıkları için müteşekkir olduğum hede.

    öncelikle fiyatlar yüksek, onu baştan belirteyim. yemeklere gelecek olursak:

    -ana yemek: henüz başarısız bir ana yemeğe rastlamadım, tebrikler.
    -yan yemek: orta-kötü. ana yemek bu kadar iyiyken, çiğ taze fasulyeler, hazır yemek havası veren sarmalar olmuyor yani.
    -tatlı: sadece 2-3 defa söyledim, fena değildi.
  • yemeksepeti'nde gönderim bölgesinde olmasına rağmen, üstelik de öğlen 3 buçuk gibi yoğun olmayacak bir saat olmasına rağmen, arayıp siparişimi iptal etmişlerdir. arayan adam da doğru düzgün bir gerekçe sunmadı. "gönderim bölgesi ımmm çok geç kalabilir kımmmm yoğunluk ımmm" dedi. söylediğim yerle evimin arası da 7-8 dakika araçla bu arada.
    %15 indirim varken deneyeyim dedim fakat üç kuruş indirim yapacaklarına getirmemeyi tercih ettiler. bu kadar paragöz olacaklarına ilk siparişe dikkat edip müşteri kaçırmasınlar. hiç yoktan, benim çevrem mesela burayı tercih etmeyecek artık.
  • z.yağlı ya da pilav nevi şeylerini denemedim ama anneannem kusura bakmasın, dün sipariş ettiğim etli yaprak sarma onunkinden daha lezizdi... özür anneannecim. :/
  • paket servisinin de lezzetli olabileceğini kanıtlayan kurum. hızlı,lezzetli ve ilgililer. kutusu da epey şık. tarzı rafinera'yı hatırlattı bana ama bir tık üstte gibiler.
hesabın var mı? giriş yap