7 entry daha
  • en çok eleştiri aldığı yapımlarından biri armageddondur. ancak burada da dehasını konuşturmuş ve michael bay ile olağanüstü bir görselliğe imza atmışlardır.
    benzer bir yapım, (hatta sanırım aynı anda çekilen) hollywood'un dahi çocuklarından steven spielberge ait olan deep impacttir. tam bu noktada bu iki filmi de izleyen için bruckheimer'ın dehasının ne boyutta olabileceği açıktır.
    konu matrix mi dover dark city mi sorunsalına dönüşmeden toparlamak gerekirse, hollywood yapımlarını eleştirmeden önce, kişinin kendini bu yapımlara ne kadar yakın hissettiği önemlidir.
    bruckheimer, daha önce çekilmiş konulara film çekerken satış kaygılarını da düşünür elbet. (harcadığı paranın geri dönmesini kim istemez?)

    (ayrıca, bir yapımı eleştirirken sorunun ya da beğeni noktasının nereden kaynaklandığı çok önemlidir. konu iyi değilse ya da beklenti başkaysa bunun faturası oyuncu, yönetmen, yapımcı üçgenine ya da kadro yönetmeni, editör, besteci üçgenine kesilmemelidir. filmi beğenmezsiniz olur biter, ama bu yapımın başarısını gölgelemez.)
35 entry daha
hesabın var mı? giriş yap