2 entry daha
  • ekşi sözlükte sürekli çaylak hesapları açarak, millete bebeğe tecavüz ederken resimlerini atan bir yaratık var. kapattığı hesabındaki nick (bkz: ttecapityw) olan bu şerefsiz, ben ve birçok yazara karnına kanıt olarak tarih attığı ve tecavüz ettiği bebeğin fotoğraflarını paylaşıyor. bu işi yapmasa dâhi çocuk pornografisini yaymaktan suçlu olacaktır. kendisiyle bizzat uğraşacağım. sizde sessiz kalmayın. ancak bulduğum diğer hesaplarını şikayet edebilirsiniz. kaç tane hesap açarsan aç senin izini süreceğin kanı bozuk piç kurusu.

    kendisini ifşaladığım için sözlük tarafından lanetlendim. başlıklar ve entrylerim kaldırıldı. saçma salak bir başlık, tecavüz edilen bebeğin başlığından daha çok etkileşim aldı. kimse kalkıp birşeyde yapmıyor, engelle geç demekte buluyorlar çareyi. ancak durmak yok, kendisinin güncel nicklerinden takipçisi olacağım. sabah ilk iş savcılığa gideceğim. attığı linkleri yaymamaya dikkat edelim.

    teşekkürler sözlük yönetimi.

    güncel hesapları bunlar;

    kataskopoi
    skciyiz000
    swmygkqefyhap

    buldukça editleyeceğim.

    edit1: sabahın köründen beri uykusuz bir şekilde savcılıktayım. savcılıkla gerekli görüşmeyi yaptım, hakaret ve tecavüz için suç duyurusunda bulundum. savcılık çok ilgiliydi bu konuyla ilgili sağolsunlar. fotoğraflar ve mesajlar emniyette. gerekeni bizzat cumhuriyet savcısı yapacak teminatını verdi.

    edit2: sonunda başlık hortlamış twitter'da başka bir yazar tarafından, açtığım başlıklar kapatıldı. diğer arkadaşlardan rica edip açtırdığım başlıklarda kapatıldı. ve lanetlendim. ancak olayın peşini bırakmadım ve bırakmaya niyetim yok. siber suçlarla mücadele şube müdürlüğüne gidiyorum şuan, ifade için tekrar çağrıldım. bulunana kadar uğraşacağım.

    edit3: siber suçlarla mücadele şube müdürlüğünden çıktım şimdi, kendileri çok yardımcı oldular ve üstünde durdular sağolsunlar. gerekli incelemeler, ifadeler verildi. kullanılan tüm nickler ve tüm resimler taraflarına iletildi. davayla ilgileneceklerini hissediyorum ve biliyorum. dediklerine göre görüntüler sizdeyse şikayet etmeyecekseniz asla telefonunuzda dahi bulundurmayın. çok fazla insan bu konuyu cimer yada egm'ye bildirip takipçisi olmuş, en azından bunu bilmek azıcıkta olsa insanlığa umudumu arttırdı. görüntüleri yaymak, paylaşmak kendi yapmadıysa bile suç. ayrıca, onca insana hakaret, topluma karşı kin ve nefret suçu oluşturmak suç. takipçisi olacağım ve peşini bırakmayacağım. polis ve savcı konuyla çok ilgiliydi zaten.
    içinizi rahat tutun, sözlük yönetimi de birşeyler yapıyormuş duyduğum kadarıyla tabi başlarına ne geleceklerini bildikleri için.

    edit4: arkadaşlar çok sayıda hesap ismi geliyor, bu diye. bunların hepsini olduğu gibi ekşi sözlük suç duyurusunda bulunuyor, şerefsizin hesabı o yüzden kapatılıyor anında. yurtdışı yada mülteci diyenler oluyor, dark webden buldu diyenler. ki bulmuş olsa bile yaymaktan dolayı suçlu. kendisine yönelik olan çok sayıda suçlama var. hakaret, aile içi istismar, bilişim suçları benim açtıklarım. kısa sürede yakalanacak. ancak ekşinin yaptığı "kamuoyuna duyurma" olayı tamamen saçmalıktan ibarettir. yazarlara haber, bilgilendirme dahi vermeden hesaplarımız lanetlendi. 1 başlık dahi zamanında kalsa görünür olsaydı, işler bu kadar ilerlemezdi. sözlük kapatılmasın diye olayı yaymadan halletmeye çalıştılar. ancak buna engel olamadılar. gelişmeler için editlere devam edeceğim takipteyim.

    edit5: hâlâ bir bilgi yok, yakalanan yada şüpheli yok. sözlük uyuyor, herkes uyuyor sanki.

    edit6: maalesef bir bilgi yok, başlığı hergün kontrol ediyorum. bakıyorum, inceliyorum. ama yok.

    edit7: hâlâ haber yok. umarım unutulmaz, takipçisiyim hâlâ ancak hiçbir iz yok.

    edit8: haber yok hâlâ, sözde takipçileri nerde acaba? uyuyor tüm aptallar.

    edit9: sözlük bu olay yüzünden kapanmalarla, yasaklarla uğraştı. hâlâ haber ve gelişme yok.

    edit10: olay unutulduğu gibi aylar geçti, ne acı ne yazık.
12 entry daha
hesabın var mı? giriş yap