8 entry daha
  • yaş 9 ya da 10. aterilerin en meşhur zamanları ve çocukların ateri salonlarına girmesi yasak. bir arkadaş çok oynardı orada, gel mel dedi çağırdı, bende meraktandır gittim. içeriye girdim havasız, nasıl ter kokuyor. sanki ateride değil de gerçekte kavga ediyorlar. hayatımda ilk defa girmiştim ateri salonuna. e param da yoktu yanımda, sadece seyrediyordum etrafı. bir gürültüdür, kahkahadır, çat çut! joystick sesleridir kopartıyor içerisi. saftirik saftirik bakınıyorum millete, oyunlara filan. oraya buraya gezinirken, giriş kapısının oradaki makinanın başında bir kalabalık gördüm. merak ettim, gittim neyi seyrediyorlar bu kadar heyecanlı bunlar diye baktım. baktım da ne göreyim? "karı soymaca" diye tabir ettikleri oyun. bir sürü eleman makinanın başında toplaşmış, heyecanlı heyecanlı seyrediyorlar "bırakk ben soyucam! bırak ben sokucam!" bağırışıyorlar. osbir çekecekler neredeyse başında. e bende o zamanda cinselliği yeni yeni keşfetmeye başladığımdan çok meraklıyım bu tür şeylere ama bir o kadar da korkuyorum, utanıyorum. çaktırmadan elemanların arkasında durdum, kalabalığın arkasından seyretmeye başladım ürkek ürkek.

    tam o sırada bi gürültü koptu. herkes kaçışmaya başladı çığlık sesleri, bağrışma sesleri filan ne oldu ne bitti derken içeriye bir kamera daldı ve bütün karmaşanın ortasında ben, atlıların önünde kalmış saftirik çocuk bakışıyla kala kaldım. çocukların oynaması yasak ya, polisler basmış salonu, yanda da bir tv kanalı kameramanı, muhabiri, "bakın işte yasak olmasına rağmen çocuklar ateri salonlarında" filan tarzı bir haber yapacaklar, herkes oraya buraya kaçışıyor, dışarı çıkıyorlar, bir ben orada hareketsiz saf saf bakınıyorum ve önünde durduğum makine'de karı soymayaca!

    herneyse kurtulduk daha sonra oradan bir şekilde, ama televizyona çıktıysam diye korkuyorum. "karı soymaca'nın önündeydim.. ya çekmişlerse, ya evdekiler görürlerse.." filan diyorum. sonra eve gittim, alt komşu'nun çocuğu bizdeydi, benden yaşça büyüktü.. bu dedi "popara seni televizyonda gördük! ehehehe seni gidi seniii!" filan diyerek durumu ima edip beni yerin dibine sokmuştu. aslında korkulacak utanılacak bişey yok ama.. öyle olmuştu..

    velhasıl kelam, karı soymacanın önünde yakalanmıştım yani kameraya.
265 entry daha
hesabın var mı? giriş yap