288 entry daha
  • sirf bu aksam bu adam hakkinda yazilan cizilenler bile artik turkiye'de milletin fanatiklikten aklini kaybettigini gosterir nitelikte.

    keita'nin turkiye'de ilk sezonu. bu attigi kacinci dirsek/tokat/yumruk? bi tane kasimpasali futbolcuya atmisti galiba, carlos'u yumrukladi, bugun de alenen ibrahim uzulmez'e dirsek atti. simdi galatasarayli arkadaslar kendilerini cok zeki saniyorlar, mevzuyu keita'nin ne kadar iyi futbolcu olduguna getirince ya da baskalarinin ne yaptigini tartisinca keita'nin yaptiklari rasyonalize olacak saniyorlar. herkes gelip tek tek yaraticiligini konusturuyor, biri fener'e laf sokarak keita'yi kollamaya calisiyor biri pascal nouma'dan dem vuruyor.

    ama gercek ortada. bugun turkiye'de lugano bir sezonda keita kadar yumruk atsa, keita kadar her dususunu dramatize etse millet demedik birakmaz. sonucta hakli da olurlar. direk rakibe hareket yapan, kendisine yapilan faulu abartan her oyuncu elestirilir. keita'ya cok faul yapiliyor olabilir, bu dunyada bir ilk degil. cok faul yapiliyorsa faul yapani elestirirsiniz, olur biter.

    baska takimin oyuncusu oldu mu elestirmekte yaraticilik rekorlari kirarlar, is kendi oyuncularina geldiginde oj simpson'un avukatlarina tas cikarirlar.
685 entry daha
hesabın var mı? giriş yap