1 entry daha
  • bir garip istek nasıl baş gösterir, gelin beraber bir inceleyelim:

    -evet tüm detaylarıyla anlatıyorum size-

    saat 15:17:32:88 sularıydı. profilo alışveriş merkezini bilenler oranın yemek katında iki adet burger king olduğunu billirler. ben sinemaya yakın olanı seçtim. bir orta boy menü istedim. eleman hangi menü olsun diye sordu, ben hamburger olsun dedim; eleman içecek ne olsun dedi, ben kola olsun dedim. bir de orta boy milkshake istedim. eleman ne'li olsun dedi, ben çikolatalı olsun dedim. 8, 25 dedi. ekranda hamburger menü 5.00 lira, milkshake 2.25 lira yazıyordu. ben 8,25 ödedim. o nasıl oldu anlamadım? zaten o sırada onunla ilgilenmiyordum. kolayı hazırlayan arkadaşa takıldı gözüm.psikopattı tam. saykoydu adam lan. dedim bu bir pislik yapmasın lan kolanın içine? - dur, hemen o pisliği aklına getirme; bir dinle- neyse aldım menüyü , gittim bir köşeye, afiyetle yedim, peşine de geğirdim. kolanın tadında bir acayiplik yok idi. zaten o sırada onunla ilgilenmiyordum. iki kirli sakallı herif, iki bavulla önümdeki boş masaya oturdular. psikopattılar tam. saykoydular lan. almışlar cep telefonlarını ellerine, tıkır tıkır ne yazıyorlarsa? dedim bunlar terörist olmasınlar. yok lan öyle olsa niye bavullara yakın dursunlar? hem profilo' nun güvenliğinden nasıl geçecekler; lakin uzun süredir saldırı olmuyor ki bu işler gelişti mi öğrenelim.* adamlar çevreyi de süzüyor hafiften. her neyse... kalktım. adamlardan olabildiğince en uzak masayı seçtim.

    eve giderken karnıma ağrılar girmeye başladı. lan ne oluyordu? menünün üzerine milkshake içince mi oldu he? o da ne?! birden psikopat burger king elemanı düştü aklıma. yoksa... müshil mi koydu?

    eve zor yetiştim dostlar.

    buradan burger king yetkililerine sesleniyorum:

    müshil yerine- bakın bundan emin değilim, suçlamıyorum kimseyi- sakinleştirici koyun kolaların içine. böylelikle masum insanları canlı bomba olarak, bilhassa kendi kendime, suçlamam.
35 entry daha
hesabın var mı? giriş yap