64 entry daha
  • dark side olayım, kıvılcım çıkarıyım diye kasmaktan finali banker bilo tadında olmuştur bende. her fırsatta adam kesmek, her yaklaşanı terslemek neticesinde karizma ancak gel gör ki mal bir karakterim oldu en nihayetinde.

    --- spoiler ---

    finalde kreia ile kapışmada bile dark side point kazanma sevdasıyla diyaloglarda "öleceksin, gebereceksin old woman!" seçeneklerini tercih ettim o saatten sonra ne skime yarayacaksa. oyunun ilk aşamalarında bu husustaki kararsızlıkla bi light bi dark side eylemlerde bulunmuş olup force'un iki tarafı arasında götü başı oynayan bi karakter yaratmış olduğumdan mütevellit, finali de "o eski, saf, temiz exile öldü. işte karşınızda namussuz exile!" şeklinde oldu haliyle. bi dahaki sefere light side kasıcam lan.

    --- spoiler ---

    değinmek istediğim bir diğer mevzuysa şu romance konusu. ya arkadaş ne yaptıysam bi olayım olamadı şu handmaiden ile, nerden nasıl becerdiniz de o kadar mevzunun içine gönül işlerini de soktunuz. aklım almıyor yahu.

    son olarak, çok daha tatmin edici bir final beklediğimden sonuyla hayal kırıklığı yarattığını belirtmek isterim. o kadar çok şey havada kaldı ki, acaba ben mi yarım yamalak oynadım diye şüpheye düştüm ancak hakkında okuduğum yorumlara bakılırsa herkes aynı dertten muzdarip. böylesine iyi bir senaryo daha sağlam bir sonu hak ediyordu bence.

    edit : mıy mıy konuşup beyin hücrelerimi toplu intihara sürükleyen ithorian'ların ağzına çarpma isteğimi de bu vesileyle yinelemek isterim.

    (bkz: ithorian/#18252987)
32 entry daha
hesabın var mı? giriş yap