8 entry daha
  • çok uzun bir aradan sonra dün batman petrolspor'la olan maçını izledim. gayet güzel bir takım kurulmuş. süratli ve pasa dayalı göze güzel gelen bir futbol oynuyorlar. ligdeki durumuna gelince afyonspor'la beraber şampiyonluk mücadelesi veriyorlar ve dün itibariyle afyonspor'un 5 puan önündeler. 3.lig 2.grupta şampiyonluk potasında olmaları hemşerilerimi de heyecanlandırmış sanırım. kırklareli atatürk stadı kaç kişilik bilmiyorum ama dün komple doluydu. hatta izlemek isteyen hemşerilerim koşu pistinin etrafını bile doldurmuşlardı.
    kırklareli gençleri takıma sahip çıkmışlar. öğrendiğim kadarıyla takımla beraber deplasmanlara da gidiliyormuş. ama eğer burayı takip ediyolarsa söyliyeyim istasyon tarafındaki tribün değil de karşısında bulunan tribünde tezahurat yapmaya çalışan galatasaray ve ultraaslan atkılı arkadaşlar "asaletin bize yeter" "sen var ya sen" gibi galatasaray tezahuratlarını kırklarelispor'a uyarlamaya çalışmayın. o sağınızda solunuzda bulunan amcalar götüyle gülüyolar size. zaten farkındaysanız siz ve yancılarınızdan başka kimse söylemiyor.
    bir de maçı izlerken aganın biri geçmek için müsade istedi kafamı bi çevirdim tribal enfexion. kısa süreli bi şaşkınlıktan sonra çakma tribal aşağıya doğru "asaaan asaaaan" diye bağırınca kendisine çok benzeyen bir hemşerim olduğunu anladım

    edit: nasıl da unuttum kırklar yırtar*
46 entry daha
hesabın var mı? giriş yap