4 entry daha
  • hiçbir kural ihlali yapmamanıza rağmen wordpress ve ona bağlı akismet gibi temel pluginlerden oluşan standart blogunuzu sorgusuz sualsiz "slow mysql queries" yaptığı iddası ile kapatıp veritabanınızı ve host ettiğiniz tüm dosyalarınızı silen bi de utanmadan ücretli hesaba geçerseniz böyle şeyleri yaşamazsınız diyen bir hosting firması.

    teknik desteğe durum anlatılınca elimizden birşey gelmez ücretli hesap edinin gibi bir cevapla geri dönebiliyorlar. "veritabanının silineceğine dair hiçbir uyarı vermediniz. kullanım ihlallerinde de böyle bir madde yok." denildiğinde ise o anında cevap veren teknik destek size cevap vermiyor. dili boğazına kaçıyor. üstelik veritabanınızın bir yedeğini de size vermiyorlar.

    özetle ücretsiz hesabına kesinlikle güvenilmez. zaten ücretsiz hesabına hiçbir yerde yazmayan 6000 adet dosya limiti koymuş durumdalar. dolayısıyla 1.5 gb alan vermeleri falan hikaye çünkü her bir dosya boyutu da bir kaç mb'ı aşamıyor limitlere göre. izin verilen maksimum boyutlarda 6000 dosya yükleseniz bile 1.5 gb etmiyor.
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap