16 entry daha
  • dizinin bileşenleri iyi değil. james lesure dediğimiz adam las vegas'ta, josh duhamel'in wing man'iydi sadece. bu dizide, mükemmel erkek rolüne soyundurmaya çalışmışlar ama gitmemiş ona işte.

    ayrıca; dizinin ilk bölümünden beri ben'in (matthew perry) ne kadar bencil ne kadar narsist bi insan olduğundan bahsediyolar ama kaçtı o tren. "house" gibi bi narsisti izledi yıllarca bu insanlar, bu insanlara o şeker gibi matthew perry'yi bencil diye yutturmaya çalışınca olmuyor yani. kaldı ki dördüncü bölümde baya diğerleriyle arkadaş olabilmek için kasan bi adam vardı.

    kadın patron karakteri cidden itici olmuş. andrea anders de maalesef yvonne strahovski'nin bi boy çirkini. karşılaştırıyor ve yenik düşürüyor insan ister istemez. e belli ki ilerleyen bölümlerde şu olucak bu olucak, ben ve alice bir ilişkiye başlıycaklar.

    peki izleyecek miyim? tabii ki. bir friends müridi olarak, yıllarca hayranlıkla izlediğim adamı elbette izliycem bu adamın beni depresyondan çıkarmışlığı var. karakteri chandler'a benziyor diye eleştirmesin kimse. televizyon tarihinin en efsanevi 10 karakterinden biridir chandler. bırakın fırsat bulmuşken doya doya izleyelim uyar bana.

    tabii ki izleyeceğim ama asıl soru şu. ben karakteri matthew perry değil de herhangi başka biri olsaydı bu diziyi izler miydim? cevap maalesef hayır. ama anladığım kadarıyla tüm olay da perry'ye yıkılmış durumda zaten.

    o yüzden friends izleyicilerinin güzel 20 dakikalar geçirmek için başvuracağı bir dizidir bu. daha önce friends izlememiş arkadaşlar, deli misiniz, bi an önce başlayın friends'e sonra bi iki defa tekrar izleyin bölümleri, sonra bu diziyle ilgilenirsiniz.
25 entry daha
hesabın var mı? giriş yap