2999 entry daha
  • "...real madrid'den teklif almadım ama alsam da atletico madrid'i tercih ederdim..."

    lafı götünden anlayanlar için edit: arda'nın açıklamasının uzun hali şöyle;

    "..ben real madrid'den hiçbir zaman teklif almadım ama ben real madrid'den teklif alsam herhalde atletico madrid'e giderdim. çünkü vicente calderon'a daha önce gittiğimde çok etkilendiğimi söylemiştim zaten çünkü onların taraftarı da galatasaray taraftarı gibi ateşli... hem savaşmaya hazır hissediyorum kendimi, takımın bir parçası olabileceğime inanıyorum..."

    lafı götünden anlamayan herkes buradan ne anlar? olası bir tercihi belirleyen ilk faktörü adam kendi söylüyor, tribünlere oynamaya başlıyor hala yok efendim yok öyle demek istemedi, daha kolay oynarım ondan dedi... edit burada bitti.

    daha gitmeden tribünlere oynamaya başlamış. ispanya'nın başkentinde bu sözü duyanlar ne cevap verirler bilmiyorum ama türkiye'nin başkentinde bu açıklamayı duyanların söyleyeceği söz belli; saçma sapan konuşma la.

    oyuncu, arda'dan terim'e ince mesaj başlığıyla verilen haberde ise şu sözleri söylemiş.

    "fatih hoca'ya da ayrı bir parantez açacağım. gittiğim için kırgınlık olmadı ama üzüntü olmuştur. fiorentina'ya gittiğinde başarılı bir süreç geçirdi. beni en iyi anlayacak kişi odur."

    hocam sen kariyerin için fiorentina'ya gittin ben de madrid'e gidiyorum... diyor kendileri. fatih terim, galatasaray'dan ayrılırken galatasaray'ı dört sene üstüste şampiyon yapmış üstüne bir de uefa kupası kazandırmış, galatasaray için yapabileceğinin maksimumunu yapmıştı. galatasaray, monaco'ya süper kupa maçı yapmaya giderken terim, çizmenin orta-üst sıra takımına gidiyordu. kendini terim ile kıyaslayan arda'nın kaptanlığında galatasaray bir tek kupa bile kazanamadı. arda'nın kaptan olduğu galatasaray avrupa kupalarına katılamazken arda avrupa'ya gidiyor. bir de hala utanmadan terim'e gönderme yapıyor. terim galatasaray'ın verdiklerini kupalarla geri ödemiş bir galatasaraylı, sen borcunu euro ile ödemiş bir futbolcusun. seninle terim arasında büyük bir fark var...
21177 entry daha
hesabın var mı? giriş yap