62 entry daha
  • bahsi geçecek insan tiplerinden biri değilseniz kesinlikle bu bölümden uzak durun. iktisadi ve idari bilimler fakültesi'nden tamamen uzak durun aslında. bilin ki bu fakülteye girerken, gerçekten potansiyel işsiz olarak girecek; çıktığınızda da eğer gerçekten şanslı değilseniz, büyük ihtimalle uzun süreli iş arayacak bir kişi olacaksınız.

    ece'nin en başından beri muhteşem bir moda merakı vardır. sartorialist bloggerları kankaları misali takip eder, her daim insanların dış görünüşlerinden yargılamalar değil çıkarımlar yapar. ece derslerini mantıklı sayıda devamsızlık oranıyla ve başarılı sayılabilecek şekilde takip eder, yabancı dillerini de her yıl biraz daha geliştirirse; bir şekilde daha önce yerleşemediği bölümlerin personel yetiştirdiği hr, cr veya pr işlerinde aranan kişi olabilir.

    fırat; ağzı çok iyi laf yapan, iyi görünümlü bir gençtir. book smart kısmından ziyade street smart tarafı ağır basar. her yıl bir şekilde (ya başarısıyla ya da ikna kabiliyetiyle-ki ikisinden de belli bir ölçüde olmadan diğeri pek işe yaramaz) aksatmadan büyük firmaların marketing workshoplarına, campus jobbinglerine dahil olur. trend okumaya meraklıdır, bu işte iyi olmaya çalışır. yaptığı işler sırasında epey bir bağlantı edinir ve bundan sonrası o çok güvendiği ikna kabiliyetine kalmıştır.

    onur; son derece başarılı bir öğrencidir. mümkün olduğunca devamsızlıktan uzak durur. derste yeri geldiğinde gevezelik de yapar. kimsenin gözünde inek imajına örnek değildir. arkadaşı çoktur. eğleneceği ve ders çalışacağı zamanı bellidir. tatillerini boş geçirmez. kpmg hayalidir. başlarda iyi para kazanamayacağını bilse dahi kendisine bir hedef koymuştur.

    seda; arkadaşlarınca belirlenen "inek" tabirinin sözlük karşılığıdır. ders, ödev, proje ıskalamaz. yüksek sesle sunum yapar. her ders hocanın lafını keserek söz alır. seda kpss'den ve toefl'dan fulle yakın puanlar çıkarır.

    bahsi geçen kişilerin ortak noktaları nedir, kendilerine erken bir şekilde belirli bir uzmanlık belirlemeleri ve yabancı dil(leri).

    ben seda'ımsı onur olucam falan yok, çok iyi olduğunuz belirli bir konu olması lazım.

    berk; son derece zengin ve varlıklı bir ailenin üyesidir. ihtiyacı olan diplomayı; güzel kız bakımından en verimli fakülte olan iibf bölümlerinden birinde aramayı tercih eder. altı yıllık eylem planı, öncelikli olarak erken boşalma problemini gidermektir. diploma bir şekilde elde edilir.

    *isimler ve olaylar tamamen hayal ürünüdür.
75 entry daha
hesabın var mı? giriş yap