2 entry daha
  • son derece rezil bir reklam ceken firma. neymis mourinho icgudulerine guveniyormus turkiye'nin gelecegi cok parlakmis. bu kadar mi ezik bu kadar mi guvesiziz de illa yabanci birinin, hatta ulkelerin gelisimiyle alakali olmayan birinin, "siz iyi olacaksiniz" demesi bizim gururumuzu oksayacak? bununla oksaniyorsa halkin gururu zaten ne diyeyim daha?

    o reklam filmini akil eden,ceken ve onay veren arkadaslardan birer cay rica ediyorum bu eziklik psikolojisinden dolayi.

    zo editi: yapmayayim su editi dedim ama anlamadim. mourinho fanlari mi gonderdi yoksa herkes mi ezik oldu bu ulkede anlamiyorum. buyuk ulke oldugunu dusunen bir millet nasil olur da "aferin aferin siz buyuyeceksiniz iyi ulke olacaksiniz geleceginiz iyi" diyince sevinir ev alasi gelir? bunu bana bir aciklayin. ooo yabancilar bize iyi ulke olcak dedi superiz o zaman diye dusunmenin mantigi nedir arkadas? mourinho parasina bakar adamin zikinde degil, ben bu reklami yapan ve bunu begenen mantigin ezikligini kabul edemiyorum.
    aha da linki bunu yediriyorsaniz, her gelen ulkenin gelecegi iyi olacak diyen unlu birine tapinin arkadas gelecek oyle kurtulacak zaten.
27 entry daha
hesabın var mı? giriş yap