4 entry daha
  • --- spoiler ---

    paranoid şizofren biriyle 3-4 ay yaşamış biri olarak haddinden fazla etkilendiğim film oldu galiba. filmin son sahnesini izlerken aklıma kendi hastamızın psikiyatristinin dedikleri geldi: "biraz daha aynı evde kalsaydınız sen de bu sanrılara inanmaya başlayabilirdin". ki o doktora zaten etkilenmeye başlamış olduğumu söyleyememiştim. o yüzden o ihtişamlı sona rağmen bir "acaba mı?" geçip gidiyor içimden hâlâ.

    --- spoiler ---

    bunun yanında curtis'in "there's a storm coming!" diye başladığı ve tüylerimi diken diken eden bir konuşma yaptığı sahnede aklıma donnie darko'yu getirmeden edemedim. ayrıca jessica chastain ne kadar şanslı olduğunu biliyor mu bilmem fakat bu sene izlediğim en baba filmlerde bu hanım kızımızı ve o muhteşem yatıştırıcılıktaki sesiyle güzel yüzünü gördüm. eskiden ne yapardı ne ederdi bilmem ama sırf o muhteşem ses tonunu duyduğum an "aaa bu o kız" diyebiliyorum artık.

    değinmeden geçemeyeceğim bir şey daha var. brad pitt'in oyunculuğunu çoğunlukla beğenmişimdir ama moneyball'u mecburiyetten ötürü birden fazla izlemiş biri olarak, filmde oyunculuğuna dair aman aman bir şey dörmedim. bugüne kadar pek çok filmde çok iyi işler çıkarmıştır mutlaka fakat moneyball'daki performansında oscar adayı olabilecek düzeyde bir şey yoktu. bunun yanında, ağzım bir karış açık izlediğim michael shannon'ı adaylar arasında görememek içimi parçaladı filmden sonra.
110 entry daha
hesabın var mı? giriş yap