8 entry daha
  • işini son güne bırakmayanların değil de, işini şahsi sebeplerle son güne bırakana, son gün haberi olana, unutkana laf edenlerin güdüldüğünü anlamanızı sağlaması gereken site.

    işi son dakikaya bırakan herkesin "tembel" olduğunu da öğretmiştir bu site aynı zamanda.

    ne kadar sistem savunucusu varmış arkadaş. ben kabul edemiyorum illa birilerine laf söyleme ihtiyacınız mı var nedir? yoğun çalışıyorum unuttum, 15 gündür iş seyehatindeyim yeni döndüm bugün yatırmam gerekiyor, daha ilk arabam hangi tarihlerde ne işlem yapılması gerektiğinden bugün haberim oldu ya da bilmiyorum sistemin son gün tıkandığını, maaşımı ayın 7'sinde aldığım için kredi kartımın hesap kesim tarihini ayın 29/30'u olacak şekilde ayarladım bu ayki ödememe eklemek istemiyorum bu meblağı ya da harbi tembelim son güne bıraktım. bir sürü haklı/haksız sebebi olabilir. sen müsait oldun/akıl ettin diye müsait olamamış/akıl edememiş insana ne diye sataşırsın.

    ben o arabayı alırken %87 oranında vergi ödüyorum, her yakıt doldurduğumda vergi ödüyorum, yetmiyor her sene motorlu taşıtım olduğu için vergi ödüyorum. ben bu vergiyi seve seve ödüyorsam onlar da verdikleri hizmeti seve seve düzgün yerine getirecekler.

    bir şekilde şehrin 10 yerinde aynı anda yangın çıkarsa birisi de senin evin olursa telefonla aradığından "yaw biz bu itfaiyeleri kurarken aynı anda en fazla 5 yerde yangın çıkar diye düşünmüştük, araç yok sizin eve gelemiyoruz malesef. diğerleri sönsün sıra gelince sizin evi de söndürürüz" derlerse mars itfaiye müdürlüğüne sunarsın şikayet dilekçeni.

    tamam uç bir örnek oldu. izmir'de altınyol sabah ve akşam saatleri haricinde 2 şerit olsa yeterli olabilecek bir yol. günde hepi topu 3 saat için neden 3 şerit yapmışlar bu yolu. bu mantıkla "bir iki tembel bir saat fazla uyuyacak eve yarım saat erken varacak diye oraya 4 şeritli yol mu yapılırmış" da denebilir.

    siz koyun olur bunu da uyanıklık bellerseniz sizi güden daha çok olur. hakkınıza tecavüz ettirmeye devam edin, hakkınızı savunana da ayar vermeye çalışın. aferin size.
74 entry daha
hesabın var mı? giriş yap