26 entry daha
  • 5 bölümü arka arkaya izledim, iyi değilim sanırım.

    --- spoiler ---

    bilgisayarımın hafif piksellenen ekranından, ya da 6 saattir aralıksız bilgisayara bakan gözlerimden de olabilir, yer yer cemile akarsuya bir benzettim, son partta baya artış gösterdi.

    hayır yani bir insan bu kadar salak, bu kadar naif olamazki. o kız okadar şımartılırsa her istediği yapılırsa öyle tepene çıkar işte. hayatımda kimseyi bu kadar öldürmek istememiştim. hele o son 10 dakikada olanlar, delirtti beni.

    bu mildredi de anlamadım, kızı öldü kadının, candan öte olması lazım -o veda denen mahlukattan çok daha iyi bir çocuktu- gecesi üzüldü, bitti ya, senin intihara kalkışman, ayılıp bayılman, yıllarca kendine gelememen gerekirken 2 hafta sonra restaurant açtın! yalnız şu na da bağladım, o yıllarda siktiriboktan her sebepten insanlar öldüğü için normal karşılıyorlar sanırım, ama yine de tuhaf.

    son sahnede hala kız geldi diye seviniyo manyak ya işte ayarsızlık burda, sen o dünya tatlısı kızın öldü diye yas bile tutma, sonra her haltı yiyen o mahlukat bi de kocanla yatsın, sen yine ayyy kızıımm de.

    allah başıma öyle çocuk vermesin.

    --- spoiler ---
23 entry daha
hesabın var mı? giriş yap