6 entry daha
  • esas konusu sudur:
    tarik akan akil hastanesindeki annesi ve coktan kaybettigi babasinin eksikliginde, hayatta tek bir dayanagi olan, serseri bir genctir. o dayanak da babasinin en yakin dostu, kendisini cocuklugundan beri yetistirmis, oz oglu gibi seven reha yurdakul'dur.
    selma guneri filmdeki fettan gorunumunun altinda aslinda terkedilmis kadindir. tarik akan onu birakip avrupa'ya gitmistir.. gitmistir; cunku aslinda onu deli gibi kiskanmaktadir etrafindaki erkeklerden, arkadaslarindan. ustelik durmadan zengin koca arayacagini soyleyen, baglanmak istemeyen bir kiza tutulmustur. yarali kalbi zaten kendisini terkeden bir ailenin acisini yasarken, buna dayanamaz ve kacar.
    kiz o gittikten sonra perisan olur. o en umutsuz doneminde, artik hayattan vazgecmisken tanisir reha yurdakul'la. bu olgun adam onu yeniden hayata baglar, askini kalbine gomup bu adamla evlenir genc kadin. "o" nasil olsa donmeyecektir cunku.
    fakat "o" doner. kocasinin yegeni olarak doner. eski askini her gun goren kadin basindan itibaren gururunu atar bir kenara, yalvarir, herseyi goze alir.
    "o" affetmez. ici icini yer, delirir sinirden.
    ..ve olaylar gelisir.
57 entry daha
hesabın var mı? giriş yap