6 entry daha
  • işini çok iyi beceren, karizmatik; ama bununla ters orantılı şekilde sıcak, komplekssiz, müthiş derecede içten ve hoşsohbet bir insan mehmet auf..

    tam manasıyla örnek bir kişilik, bir söz cambazı, bir diyalog ustası.. ama onun dilinin gücü, bazılarınınki gibi kullandığı sözcükler, ağdalı laflar veya insanların duymak istediklerini insanların duymak istediği şekliyle söylemesi (suyuna gitmesi) değil.. söyleşilerine giderseniz veya kendisiyle tanışırsanız görürsünüz ki, öncelikle kesinlikle çok iyi bir gözlemci ve amacı bizi gözlemlemek ve bizi bize, alışık olmadığımız şekilde ve yer yer takılarak anlatmak. bu kapsamda, söyleşilerinde her gün veya rutin olarak yaptığımız şeylere farklı açıdan bakarken, kesinlikle çok eğleniyorsunuz.. zamanın nasıl geçtiğini anlamak mümkün değil. mesela, üniversitede verdiği derslere girmedim, ama derslerinin de çok zevkli geçtiğinden eminim.

    ama onun, kim olursa olsun, karşısındaki toplulukla iletişim kurmasını sağlayan bence en önemli şey içtenliği ve sizinle bir şeyler paylaşabilme ve sizden de insanlara ilişkin birşeyler edinebilme isteği. bu sebeple karşısındaki herhangi bir kişi ile sadece bir sahne üzerinde değil, atıyorum bir otobüs durağında bile olsa samimi ve sağlıklı bir iletişim kurabilecek ve bir paylaşma ortamı oluşturabilecek bir insan. bunun yanında california polytechnic state university'de yaptığı "yapay zeka" konusundaki yüksek lisansını eklersem, ne kadar farklı bir insanla ilgili konuştuğumuzu bi nebze daha anlatabilirim sanıyorum..

    insanları ilk gördüğümüz andaki sınıflandırma huylarımızdan dolayı "çocuklar duymasın" ile özdeşleştiriyoruz kendisini galiba; veya bu ünlü dizide canlandırdığı karakterle. ama tahmin edeceğiniz gibi, tamamen farklı bir kişilik mehmet auf..

    eğer tüm sanatçılarımız, veya sanatçı olsun olmasın göz önünde olan ünlülerimiz kendisi gibi donanımlı, değerli, komplekssiz, kendileriyle ve hayatla barışık olabilse, çok farklı katkıları olurdu hepimize..
15 entry daha
hesabın var mı? giriş yap