16 entry daha
  • yozlasmis bati kulturunun orf, adetlerimizi hedef aldigi bir baska hollywood yapimi film. fimlerde alttan alttan sinsice beyin yikama amacli pek cok sey oldugunu biliyoruz ama bu kadari da pes dogrusu.
    her turk islam genci bilir ki evlerin icinde ayakkabiyla gezmek gunahtir. denzel denen amerikanin yonettigi bu ucube filmde filmin en basindan beri herkes evlerin icine ayakkabi ilen girip cikiyor. en baslarda tabi bunu gozunu sokmuyor ve yavas yavas izleyicinin bunu kabullenmesini sagliyorlar. ne zamanki seyirci artik ayakkabiyla ev icine girlimesini yadirgamaz hale geliyor iste o zaman en kabul edilemeyecek sey bir nese, mutluluk ortaminda sunuluyor; cünyır denen hafif kilolu cocuk yatagina ayagin da ayakkabıları olmasına ragmen sevincle atliyor. pes dogrusu.
    yillardan beri filmlerini izledigim denzel vaşington'un filmlerini pek beğenirdim. sukur ki allah'ıma bugun yaptigi sinsiligin, beni nasil degistirmeye calistiginin farkina vardim.
    yarindan tezi yok bu sinsi adamin tum filmlerini tekrar tekrar izleyip bu tur sinsilikleri ortaya dokecegim. insallah turk islam genclerinin gozlerini acmalarina vesile olurum.
18 entry daha
hesabın var mı? giriş yap