3 entry daha
  • ilginçtir put.io buranın torrentlerini seed etmiyor. ayrıca nasıl bir sıkıntı var bilemiyorum ama (sanırım sitenin izin verdiği program listesiyle ilgili) utorrent ve itransmission da seed etmiyor.
    kullanacakların dikkat etmesi lazım.
    sonra ratio göçünce ağlıyor insan.

    edit: büyük ihtimalle mallık bende tabii ki. cidden mükemmel site yalnız.

    edit 2: put.io yu bilmiyorum ama sitede listelenen client lar hariç seed yapmıyor. kullandığım mac için olan utorrent yapmıyordu, transmission kurdum, seede başladım.

    ayrıca tutunması hiç ama hiç zor değil gibi görünüyor zira utorrent çalışmayınca panik yapıp rationun tam anlamıyla amına koymuşken bile kurtuldum. (yani bir iki güne inşallah)
    zira verdiği bonus puanlarla upload alabiliyorsunuz. ratio watch sonrası da atılma yok diye biliyorum ama tabi hoş bir şey değil, download yapamıyorsunuz sonuçta.
    freeleech leri indirerek ratioyu uçurabilirsiniz ayrıca.
    devamlı seed yaparak puan kazandırması sanırım seed yapmaya insanı teşvik eden en güzel sistem. bazı userlara bakıyorum adam birkaç tb arşiv seed ediyor. sonra vay efendim bir torrent nasıl 8 mb/s ile iniyor.

    edit 3: buraya üye olalı bir ay'ı birkaç gün geçti ve bırakın ratio watch da kalmayı 600 gb upload yapıp davetiye bile aldım.
    burası kadar kolay tutunulabilecek ve sağlam bir site zor bulunur sanırım.
162 entry daha
hesabın var mı? giriş yap