209 entry daha
  • enteresan bi anım var bu oyunnla ilgili. bazen ekstra para kazanmak gerekirse ekstra olarak para kazanabileceğin hiçbir şey yok. bir kere birisine 2000 dolar ödemem gerekiyordu. görevdeydim. bir araba sattım fakat elimde 1980 dolar oldu. parayı vermeye gidemiyorum. haliyle görev devam ediyor. fakat kalan parayı da hiçbir şekilde denkleştiremedim amına koyım. normalde ufak tefek para kazanacağın şeyler yapabiliyordun ama hali hazırda bi görevde olduğun için o da olmuyor.
    ne yapacağımı şaşırdım sokakta insanlara sardım sinirden, 20 kişi katlettim para falan çıkar diye birinden. hiç gta gibi değil lan. mekan bastım, polis dövdüm. arkadaş bir kuruş bulamadım. sonra başıma aldığım belalardan akşama kadar kaçmak için didindim. wanted çıkardılar hakkımda. elbiselerimi değiştirmeye giderken polis yakaladı mecbur bahşiş verdim. paranın amına koyduk. en son görevi tekrar tekrar yaptım ama para hususunda değişen bi şey olmadı. 1980 dolarla kaldık.
    göt lalesi patron 20 doların lafını yapıyor bize. yok işte lan napalım. şehri bombaladık çıkmadı amına koyım. düştüğümüz hallere bak. vito'nun kapısına gidiyorum karı kız alemlerde. oturdum sokağın birinde kara kara düşündüm dilencilik yapacıktım olsaydı lan.

    --- spoiler ---

    bu arada hapishanede geçen sahneler çok güzelmiş hacı. tam bir esaretin bedeli havası var. hele hapishaneye girerken böyle kontrol sizde oluyor, canlı canlı yaşıyorsunuz o anı. sanki ben giriyorum lan, o derece vermişler bunalımı. sonra hücre cezası alıyorsunuz, o süreçte ananızın öldüğünü öğreniyorsunuz falan. yemin ediyorum duygusala bağladım, çıkınca götünü kesecem bu baştakilerin dedim kendi kendime. hapishanede çok düşünme fırsatım oldu. (annem haklı kpss'ye de başvurmalıyım dedim) derken duş alırken taciz etmeye kalkışan 3 tane ibişle uğraştık. olim o kadar temiz çocuk var orada, bula bula beni mi buldunuz lan. gerçi bizimki de çok seksi yıkanıyor hacı napacan. güzel oyun ya. valla.

    --- spoiler ---
195 entry daha
hesabın var mı? giriş yap