40 entry daha
  • paris'te yaşayan fransızların aksine inanılmaz sıcakkanlı fransızların bulunduğu güzel bir şehir. burada yaşayan insanlar güler yüzlüdür ve size yardımcı olmaya çalışırlar. akdeniz havası kanlarına işlemiştir.
    çok güzel sahil manzarası bulunur ve hemen sahil yakınlarında film festivalinin yapıldığı cannes palais des festivals ve casino bulunur. bu yapıların etrafında yerde bir sürü hollywood yıldızına ait el izleri bulunur. çok zevkli görünümüyle gare de autobus bulunur.
    biraz yukarı kısımlarda adını hatırlamadığım kale vardı ve buranın en tepesinden harika bir cannes manzarası gözüküyor. tepeden tüm limanı, şehri her şeyi görebilirsiniz.
    limandan biraz uzak ara sokaklarda ise türlü çeşitten dükkan bulabilirsiniz, bazı yerler inanılmaz pahalıyken bazı yerler de bir o kadar ucuzdur. i love cannes tişörtleri inanılmaz pahalıdır ama.
    -yemekleri çok güzel deniyor ama günü birlik uğramış olduğum için pek yeme fırsatı bulamamıştım, tipik türkler sahilin oradaki taşlara çıkmış nutella ekmek yemiştik ama siz giderseniz deniz ürünlerini mutlaka deneyin.

    edit: link yenilendi.
47 entry daha
hesabın var mı? giriş yap