8 entry daha
  • türkiye'deki soygun hizmetlerinden biridir. ellerine mahkumluk var diye mi bilmiyorum ama oyun sitelerine %40 komisyon uygulayan hizmettir. faturayı da siz kesersiniz %18.. 3 aylık gelir vergisi.. eline kalanı suratlarına çarpasın gelir ama.. resmen oyun sitenize ortak olurlar gelirine. böyle bir uygulama şekli yok. yıllardır da düşmedi bu oran. internet kullanıcılarını da alıştırdılar. mobil ödemeden başka ödeme yapmıyorlar. sırf bu yüzden batma durumunda olanlar.

    başı bu firma çekmektedir. sonradan gelen avea ve vodafone da bu oranı takip etmiştir. düşünün 10.000tl lik satış yapıyorsunuz elinize geçen 6.000tl. fatura kesiyorsunuz bu hizmete 4920tl.. baştan da imzalatıyorlar bu oranları. beğenmiyorsan imzalama kullanma diyorlar. resmen dayatma. bu işin kanunen denetlemesi yok mu bilmiyorum ama aracı koydukları firmaları sürüyorlar öne ve onlarda bu oranlar dışında iş yapmıyor.

    tavsiyem bir yere ödeme yapacaksanız mobil ödeme kullanmayın. sonuçta hizmeti beğendiniz ki ödeme yapıyorsunuz ama beğendiğiniz yere yapılan muamele bu şekilde. kullanıcıları kaçırmak istemeyen işletmelerde mecbur havale, kredi kartı fiyatlarıyla aynı yapmak zorunda kalıyor mobil ödeme kullanarak yapılacak alımlarda.
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap