4 entry daha
  • turgay güler bu yalın anlatımlı kitabında aslında dünyayı el altından yöneten rothschild, rockefeller gibi yahudi aileleri ile george soros gibi para babalarının, dünyaya yön vermek adına acımasız hırslarının kökenlerine iniyor. hükümetlerin bu güçler karşısında ne gibi tedbirler alabileceği üzerinden kurgusal bir teori ortaya atıyor.
    kitapta özellikle son dönemde israil ile olan ilişkilerimiz de masaya yatırılıyor. 700 km.'lik mayınlı sınırımızın verimli topraklarından, israil'den satın aldığımız genetiğiyle oynanmış tek sefer ekilebilen tohumlardan ve üstü kapatılan enerji kaynaklarımızdan, aselsan'da şüpheli biçimde hayatını kaybeden mühendislerimize değin bir çok şehir efsanesi halini almış gizemli konuya değiniliyor. bunlar bir çoğumuzun gazetelerden ve haberlerden bildiğimiz belki de unutmak üzere olduğumuz mevzular ki kitapta kurgunun içine son derece basitçe yedirilmiş.
    ayrıca kitap, sık sık başbakana övgü ve mit müsteşarına da saygı ve hayranlık barındırıyor. bence bu kitap edebiyat yada roman kategorisine girmez, zira çok amatör bir dili ve anlatımı var, ancak bir gazetecinin gelecek projeksiyonu olarak, yerli bir teorik belgesel kurgu olabilir. en çok bir gün içinde, kurtlar vadisi tadında da okunabilir.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap