27 entry daha
  • bazen çile gibidir. boyun , sırt ve belde burdan köye yol olacak adette fıtık mevcuttur. bu durumda özel tedavi uygulanır felç ihtimali vardır. ha keza yanında skolyoz süprizi ile gelir ki o ilerleme yaşını çoktan geçmiş olmama rağmen gayet güzel de ilerlemiştir. yaşın genç olması sebebi ile hastanede teyzelerin habire " yavrım neyin var? " sorusuna maruz kalır, doktoru , hemşiresi vs sizle ilgilenen ne kadar insan varsa " vah vah , tüh tüh pekte gençsin "lerini duyma işkencesini çekersiniz. moralinizi bozmayın daha yeni başlıyor.

    çilesi şu ki zaten dayanamadığınız ağrılar için tedaviye başlanır. kremler, ilaçlar vs. fayda ettiği şüpheli.

    ilk önce ısı ve elektirik tedavisi başlar. bu ağrılarınızın artmasına sebep olur , ama bir süre sonra geçer.
    ikinci olarak ağrı geçti diye hemen plates topu üstüne atarlar egzersizleri arttırırlar bu ağrılarınızın artmasına sebep olur ama bir süre sonra geçer.
    üçüncü olarak akapuntur başlar ki zannımca en acılısı, eğer kasların hepsi sertleşmiş bir şekilde ise iğneler hasta bölgeye girmez , girince çıkmaz fizyoterapist ile oturur kara kara düşünürsün, bu da ağrılarınızın artmasına sebep olur, bir süre sonra geçeceğinden şüpheliyim ama.

    1 haftalık fizik tedavim ile şimdilik bu kadarlık bi çile çektim. kaslar zerre düzelmedi ki mucize bekleme , büyük ihtimal düzelmeyecek demişlerdi. pekte bir realistikler. 1 ay sürücek bu tedavi ve maddi açıdan oluşan masraf paha biçilemez güzellikte.
44 entry daha
hesabın var mı? giriş yap