309 entry daha
  • en sevdiği üç şey yemek yemek, dışarı çıkmak ve oyun oynamak olan ve tabii ki bunların toplamında sevilmek ama çok sevilmek isteyen canlı.

    bir tanesine de ben sahibim.

    benimkisinin ismi bobo. annemler yavruyken bir fabrikadan almış, çok şiddet görmüş, sokaklarda çok gezmiş. en sonunda sığındığı fabrikadan bir tanıdığı anneme telefon etmiş ve o da dayanamamış. aramıza katılış hikayesi böyle.

    gelelim oyun oynama hevesine...

    üşüttüğüm için midemde çok büyük bir ağrı var, bu ağrı bir ara o kadar dayanılmayacak boyuta ulaştı ki, gözüm karardı, başım döndü. kendimi hemen yatağa attım, fakat yatakta yatarken de bacağım uyuşmaya başladı.

    bir an kendimi ölecek gibi hissediyordum ki, diğer odada bulunan kardeşime seslenmek geldi içimden. ancak sesim çıkmadı. çıktığında da beni bir tek bobo duydu. "hah" dedim, "oğlum beni kurtarır." (filmlerde öyle oluyor ya) acı çeker bir pozisyondayım, neredeyse inliyorum ve bobo'dan yardım istiyorum. "git oğlum" dedim, "haber ver kardeşime."

    bir süre yüzüme aval aval baktı ve sonunda "git" deyince olay yerinden koşarak ayrıldı. buruk bir sevinçle, "helal olsun, iyi yetiştirmişiz, akıllı köpekmiş" cümleleri geçerken içimde, bobo'nun yine koşma seslerini duydum.

    en sonunda geldi.

    geldi ama yanında kardeşim yoktu. ağzında oyuncağı vardı. oyun oynamak istiyormuş...
518 entry daha
hesabın var mı? giriş yap