9 entry daha
  • bunu kendisine söylediğimde tevazu gösteriyor; ama bildiğin kaos ortamından eli yüzü düzgün ve güzel işler çıkarmayı becerebilen bir tiyatro yönetmeni. aslında bahsettiğim kaos ortamını, ortak üretime önem verdiğinden mütevellit, insanları bilgimle döveyim; onlara otorite göstereyim, yönetmenim hükmedeyim, egomu tatmin edeyim dertleri olmayan davranışlar ve ilişkilerle biraz da kendisi yaratıyor. işte bu ortak üretim yaptığı topluluk bir de agasahne gibi davranışsal çeşitlilik, bol (belden aşağı) espri, çok konuşma, pek dinlememe özelliklerini ihtiva eden insanlardan oluşunca seyreyleyin nümayişi sonra da seyreyleyin insanları bir arada tutma başarısını.

    bir de dinlemeyi biliyor, o yüzden güzel tespitler yapıyor ve çaktırmadan doğru bulduğu şeyi de yaptırıyor gözümden kaçtı sanmasın. gerçi son zamanda söylemediğim ve onu bırak üslûbum olmadığı için hiçbir zaman söylemeyeceğim şeyleri söylediğimi duyduğunu iddia ediyor, rica ediyorum etmesin, dinlemeyi biliyor dedik, duyamadığını düşündürtmesin. *

    istediği gibi bağlar, bahçeler, zeytin dalında mangallar, güzel sofralar diliyorum ona; çünkü ne de olsa ben de yakınlarında bir muhitte olacağım gelecekte. ehehe.
7 entry daha
hesabın var mı? giriş yap