74 entry daha
  • çocukluğumun dizisi sıfatını sanırım taşıyan dizi.

    gençlik dizisi bir yerde. dawson's creek, buffy & angel tarzında cast sistemi de zaten. karakterlerin de okulda olması bunu daha da mümkün kılıyor. bunu vaktinde seyretmiş insanların twilight'tan nefret etmesi gayet anlaşılabilir. twilight sevenlerin de otomatikman seveceği bir yapım aşk hikayesi sebebiyle.

    zaten pilot bölümünü açıp izlediğinde twilight'ın hikayesinin aynısını görecekler. uzaylı teması yerine vampir teması var sadece o kadar.

    en üzücü yanı iptal edilmiş olması tabii ki. her şey ortada kaldı. son bölümünü on sene önce seyretmiştim, belki de daha fazla cnbc-e'de fakat nasıl bittiği gözlerimin önünde hala. e ne olacak şimdi diye yaşadığım ortada bırakılmışlık hissi de. gönül ister ki bir filmi çekilsin (facebook sayfasında bir 'petition' var gerçi) tekrar görelim katherine'i o cıvıl cıvıl karakteriyle...

    introsuna da değinmeden edemiyor insan. on sene öncesi dizilerinin introları nostaljiya artık. müzikle birlikte karakterlerin isimleriyle sunulması... blur'lu portreler, geçişler... dido'nun here with me'si daha da güzel fakat introsunda asıl aklımda kalan parçanın kendisi ya da sözleri değil. 4 nota... bım rım dım dım... 10 yıl önce duymuştum en son ama hala bir parçammış meğerse.
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap