4 entry daha
  • neden elzem olarak kalkması gerektiğini tekrar göstermiş kazadır.

    oldum olası nefret etmişimdir şu minibüslerden. genellikle yürümeyi tercih ederim. tıka basa yolcu almaya çalışırlar ve sürücüleri. genellikle 18-20 yaş aralığındadır.
    hatta bir keresinde güneşli taraflarında iş görüşmesine giderken yaz ortasında tıka basa bindiğim bir minibüste, hala yolcu almaya çalışan şöföre "doldu daha nereye almaya çalışıyorsun" diye sorduğumda "askere gidicem para lazım" diye bir yanıt almıştım.

    e-5 ten kaldırıldı. sanırım ibb nin yaptığı en iyi işlerden biriydi. tamam şu an için ara sokaklara vs alternatif bir ulaşım bulunamıyor hala metrobüs, metro güzergahlarından sonra içerideki mahallelere ulaşım bu katillerle sağlanıyor ancak hızlı bir şekilde otobüs hatları koyulabilir ya da sıklaştırılabilir.
    örnek olarak bahçelievler'de metrobüs güzergahına giden otobüs hatları var ancak 20dk da bir kalkıyor ve insanlar, minibüs alternatifi olduğu için beklemiyor. burada direkt olarak yasaklanmalı.

    minibüslerin kaldırılması mutlaka plan dahilindedir bu ancak otobüs seferlerinin sıklaştırılmasıyla mümkün fakat bu süreçte derhal çok sıkı bir denetim gelmeli. ayakta yolcu alamaları dahi ağır cezalarla önlenmeli. yoksa bu kazalar sıklıkla yaşanmaya devam edecek.
138 entry daha
hesabın var mı? giriş yap