42 entry daha
  • tabularinizi, mantalitenizi sikeyim dedirtmis kizdir. ben sarkisini sevmedim, kotu demiyorum, tarzi bana hitap etmiyor fakat klibini begendim, kizin kilolu olmasi da begenimi katmerledi. sozlugun saginda solunda zirlarim, ben kendimi bildim bileli sisman oldugum icin insanlardan cekmedigim kalmadi. ben ne cektiysem o milyar katini sevgili halkimizdan cekiyordur.

    ne yazik ki cahil, baskasinin hayat tarzini, tercihlerini, dis gorunusunu kabullenemeyen orospu cocuklari yuzunden daha da cekmeye devam edecektir.

    bak arkadas, bir sarkici zayif olmak zorunda degil, duzgun vucutlu, senin kafandaki kaliplara uygun olmak zorunda degil. televizyonunda o tarz seyler gormek istiyorsan ac fashion tv izle hala varsa, muzik de var hem. tam senlik. yuzune donup bakmayacak hatunlari izle, o cirkin, otuzbir cekmekten nasir tutmus ellerinle dokunup, les gibi sivilcelendirdigin suratini aklina getir ve öl. bitmezsiniz cunku siz.

    size rahat tabi. ne kadar cirkin olursan ol gittigin magzada ustune kiyafet bulabilirsin, o zaman toplumun guven cemberindesin. ama biz sisman varliklar ne yaparsak yapalim toplumda kabul gormuyoruz. ıster kapali ister acik bicimde olsun. ben bugun sizin gibi igrenc insanlarin yillar boyunca benimle sirf kilolarimdan oturu tasak gecmesi yuzunden antidepresanlar kullanip, kendi canimi almamaya calisiyorsam bunun suclusu sadece bir insan fazla kilolu oldugu icin ona cektiren sizlersiniz.

    yok arkadas dunyadaki butun kaliteler sende olsun, dizi dizi diplomalarin, basarilarin olsun, sismansan karsidakinin gozunde bir birey degilsin. sen insan degilsin. sen igrenilen, nefret edilen, ayiplanan, bazen acinan bir varliksin.

    ben senin sozde goz zevkin yuzunden bunlari yasamak zorunda degilim.

    sikerim sizin kaliplarinizi sevgili dostlar.

    daha da bunlari gordukce, gotumu basimi acar gezerim. sen bi kosede igrenmeye devam et. hadi.
22 entry daha
hesabın var mı? giriş yap