2592 entry daha
  • kimi amerikali arkadasim bunun avrupa & turkiye'de neden bu kadar delice populer oldugunu anlayamiyor. dedim "anlayamazsiniz!". eheh saka lan, oturup acikladim:

    1- bizde sms fiyatlarinin abd'ye gore pahali olmasi. herifler sinirsiz sms paketleri ile gununu gun ediyorken, akilli telefonlar yayginlasmadan once hic de ucuz degildiler.

    2- avrupa'da mesajlastigimiz bir suru akraba/arkadas var (keza avrupalilarin da avrupa icinde mesajlastiklari tanidiklari var. duh.). "senin roaming veya disari sms gonderme fiyatlarindan haberin var mi madafaka!? sen en cok california'dan maine'e mesaj atiyorsun" diye de kukredim.

    3- "mms bu corak topraklarda ölü dogdu ölüüüüüü!" diye devam ettim cemkirmeme. whatsapp ve benzerleri ile daha iyi kalitede (ve tabii ki de beles) resim, video, audio yollanabiliyor. "bu da isin kaymaaa!" dediysem de anlamadi hirbo. "aysing on da keyk!" dedim.

    bi de o bednam last seen'in anadolu insani uzerinde yarattigi infiali soyleyecektim de, dedim siktir et. onu da bilmesin amk conisi.

    bi de bunu yazan 2 adamdan biri olan brian acton'in hikayesi bence bizim gibi loserlari kamcilamali!

    adam twitter ve facebook'ta ise basvurup reddediliyor. sonra yazdigi programi ***19 milyar dolar***a facebook'a satiyor. vay amk! ne hayatlar var lan! adamin basinin arsa degmesini biraktim yasadigi vecdi* hayal bile edemezsin.
6128 entry daha
hesabın var mı? giriş yap